Quantcast
Till salu inom: ”

toalettstol gammal stil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ett boende med mycket historia och interiör i gammal stil. 58 väldisponerade kvadratmetrar med ljusa rum och högt i tak. Fullutrustat kök från 2007 och drygt 25 m² förrådsutrymmen ger ett bekvämt boende. Mycket goda kommunikationer och lugnt läge. Några trappsteg tar dig upp till lägenheten som finns på husets först våning. Lägenheten är ljus och luftig, dels tack vare den generösa takhöjden, dels tack vare de stora fönstren. Den ligger bortanför gatan och spårvagnsspåren och behåller lugnet. HALL Redan i hallen får man känsla av den gamla stilen. Det är genuina höga lister, spegeldörrar och fina karmar. Hallen är tapetserad med blå tapeter nertill och vittmålade väggar upptill. På golvet ligger slittålig murmönstrat laminat vilket fortsätter sedan in till köket. Avhängningsmöjligheter finner man till vänster i hallen. KÖK Köket är totalrenoverat 2007. Här har man använt utrymmet funktionellt genom att inreda med högskåp upp till tak. Alla vitvaror är av märke AEG och byttes ut samma år som köket renoverades. Dessa består av spis, spishäll, spisfläkt, kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns det gott om plats för ett större bord. BADRUM I badrummet finns ett mindre badkar, toalettstol, handfat och badrumsskåp. På väggarna finns en ljusbeige plastmatta och på golvet ligger trätrall. Ett litet fönster höjer mysfaktor och släpper in solstrålar. VARDAGSRUM Ett mycket lättmöblerbar rum där man får plats med en soffgrupp och ett stort matsalsbord att duka upp för gästerna på. Två stora fönster bjuder på mycket ljusinsläpp och ger en luftig känsla. Tapeter på väggarna har ljusa nyanser. På golvet ligger laminat i ek, vilket fortsätter in i sovrummet och ger känslan av enhetlighet. SOVRUM Sovrummet är mycket rymligt och man kan möblera det på flera olika sätt. Här får man plats med en dubbelsäng, ett skrivbord eller en barnsäng. I rummet finns det fyra stycken garderober och en klädkammare. Väggarna...(Klicka på länken för mer information)
2 st toalettstolat IFÖ 200 kr/st. Toapappershållare i gammal stil 100 kr.
Vedum basic 1200 x 485 / 365 Jättefin badrumsmöbel utan skador. Underskåp och överskåp och kran i gammal stil. Säljer även toalettstolen. Möbel: Pris från början ca. 11 000 kr. Måste hämtas.
En 5 rum och kök på 140kvm. Vi har bott här sedan Oktober 2011, dvs i 7 månader, och när vi flyttade in var lägenheten nyrenoverad, så lägenheten är i toppskick. Den ligger i ett privat hus tillsammans med två andra lägenheter (denna på mellanplan). Stor egen tomt med alternativ till både garage och till motorvärmare på stolpe. Även ett sidoutrymme för ex. vagn, grill eller dylikt. Utöver lägenheten ingår ett eget generöst förråd i källaren, där man kan förvara allt ! Även balkong i anslutning till trapphuset mot innergården finns. Fiber är indraget och kabel från egen parabol är framdraget redan. En stor lägenhet med "gammal stil" - högt till tak och stora rum. Vardagsrum med stor öppning till matsal. Serveringshall mellan matsal och kök med stora förvaringsmöjligheter, även ingång från hall. Kök med ett riktigt kallskafferi som du kan gå in i samt diskmaskin. Anslutning till kontor/sovrum. I andra delen av lägenheten finns en liten hall i anslutning till den stora hallen, två toaletter, den lilla= toalettstol samt handfat. Den stora toaletten= dusch, toalettstol samt stort handfat och handdukstork. I anslutning till dessa finns de två stora sovrummen, där det finns 2 st små "walk in closet" och ett sidoutrymme. Kyl, frys, diskmaskin och spis är NY. Toalettstolar, handfaten, handdukstorken och duschkabinen är även dem NY. Även väggar och golv på stora toaletten är helt nyrenoverade, liksom lägenhetens övriga tak och väggar. Lägenheten är stor, luftig och ligger mot söder, vilken ger ett ljust och fräscht intryck. Tvättstugan ligger i källaren, med otroligt fina torkmöjligheter. Eftersom det bara finns 2 andra hyresgäster, så är det ofta lediga tider och alltid snyggt och rent. Hyran är 9500kr/mån. Då ingår värmen och varmvatten. Motorvärmarstolpen får man betala 260kr/mån för och utöver detta tillkommer hushållsel. Går endast att ni via telefon och sms, 070 5148310. Visning kan ordnas efter era önskemål och inflyttning sker 1 Augusti
Toalettstolen är ny och aldrig installerad. Säljes pga av felbeställning, måtten blev fel i vårt nya badrum. Stolen har fina former och detaljer i vit porslin, med sits och spolhandtag i mörkt trä.