Quantcast
Till salu inom: ”

skrivbord blocket vit gammal stil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Käpphästar

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Billy bokhylla, vit. 80x28x202cm - 200kr Billy bokhylla (vitrinskåp), vit. 80x28x202cm - 600kr Eller 700kr för båda, köpta Januari 2012. Skrivbord (Funkar även som databord) i gammal stil med låda framtill, vit. Och en tillhörande vit stol i samma stil - 400kr Telefonbänk i gammal stil, förvaring under sitsen och två lådor framtill. - 500kr 2st Sängbord från IKEA, med glasskiva längst upp, mörkbruna. - 100kr
Ett underbart skrivbord antikt /chabby chic / lantlig stil Bordet är gammalt, mycket vackert, stabilt och gedigert. Bordet är sedan länge vitmålat - och har naturliga slitningar och märken, mittenbeslaget saknas. Antingen behåller man den slitna chabby-stilen eller så kan man måla bordet igen, bara bänkskivan om man så tycker Mått 125 cm bred 63 cm djup 77 cm höjd Pris 1500 kr eller högstbjudande Hör av dig via mail. Med vänlig hälsning mia
Ommålat vitt skrivbord i fint skick. Enda problemet är att några lådor kan behövas slipas ner då jag inte tänkte mig för och målade dem inuti, så de är tröga att öppna. Ni ser även på bilden att en prydnad har lossnat men den finns så bara att spika dit igen. Mått: Djup 59cm Bredd 112cm Höjd 78cm Har ni frågor så är det bara att höra av sig :)
Tänkte nu sälja ett gammalt ek skrivbord. I det ena skåpet skall det finnas ett hyllplan men det finns tyvärr inte. I mitten finns en större låda. Och i den andra dörren finns det utdragbara mindre lådor. Jag har målat det själv i Shabby Chick stil. Går att slipa och måla om man vill. Längd: 135 cm Djup: 70cm Från golv till skrivbordskanten är det :78 cm. Finns för avhämtning i Hamburgsund efter överenskommelse med mig!
Ett charmigt och praktiskt gammalt skrivbord med fyra rymliga lådor. Går lätt att måla om ifall man inte skulle gilla den lite slitna stilen. I bra skick i övrigt - mycket stabilt. Då vi måste göra oss av med bordet inom några dagar bör du höra av dig snarast om du vill ha det. Bredd:115 cm Djup:70 cm Höjd: 77 cm Prutat och klart.