Quantcast
Till salu inom: ”

tohatsu utombordare återförsäljare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Honda 4-takt båtmotor 2,3 hk. Lätt och smidig, inbyggd tank, centrifugalkoppling och stora ergonomiska bärhandtag mm. Honda utombordare är kända för sin fina gång, låga ljudnivå och höga kvalitet. Honda har motorer från 2,3 hk till 250 hk. 5 års garanti. Ring oss för mer info och prisuppgift. Vi är auktoriserad Honda och Tohatsu verkstad och återförsäljare. Vi servar och reparerar även andra motormärken. Jespersens Motor AB har service och utställning i Hovmantorp.
Tohatsu båtmotorer från 2,5 hk upp till 115 hk. 5 ÅRS GARANTI. En Tohatsu båtmotor är en japansk kvalitetsmotor som är robust, pålitlig och bränslesnål. Vi är auktoriserad Tohatsu och Honda verkstad och återförsäljare. Vi servar och reparerar även andra motormärken. Ring oss för prisuppgift. Vi samarbetar med Swedbank Finans när det gäller finansiering. I år firar vi 25-årsjubileum. Välkommen till Jespersens Motor AB. Vi har service och utställning i Hovmantorp.
Honda båtmotorer från 2,3 hk till 250 hk. 5 ÅRS GARANTI. En Honda båtmotor är en japansk kvalitetsmotor som är robust, pålitlig och bränslesnål. Vi är auktoriserad Honda och Tohatsu verkstad och återförsäljare. Vi servar och reparerar även andra motormärken. Ring oss för prisuppgift. Vi samarbetar med Swedbank Finans när det gäller finansiering. Välkommen till Jespersens Motor AB. Vi har service och utställning i Hovmantorp. I år firar vi 25 årsjubileum med många bra priser.
Tohatsu båtmotorer från 2,5 hk upp till 115 hk. 5 ÅRS GARANTI. En Tohatsu båtmotor är en japansk kvalitetsmotor som är robust, pålitlig och bränslesnål. Vi är auktoriserad Tohatsu och Honda verkstad och återförsäljare. Vi servar och reparerar även andra motormärken. Ring oss för prisuppgift. Vi samarbetar med Swedbank Finans när det gäller finansiering. Välkommen till Jespersens Motor AB. Vi har service och utställning i Hovmantorp. I år firar vi 25 års jubileum med många bra priser.
Begagnad utombordare. Suzuki 10 Kw = 13,6 hk. Lång rigg, rorkult, 2-takt ca 1990. Sep oljesmörjning, trycktank. 6900:- Vi är återförsäljare av Suzuki och Tohatsu. se länkar på www.vadstenamarin.se Se våra öppettider på vår hemsida. Vi tar även inbyten av båtar och motorer eller hjälper dig med din försäljning.