Till salu inom

"trädgårds brunn säljes"

Örnsköldsvik
Idag

Väderkvarn

1 500 kr
Blocket.se
Butik Svedala
7 dagar

Soroto SITO-P750 Combi - 20...

4 099 kr
Blocket.se
Butik Svedala
7 dagar

Soroto SITO-P400 Combi - 13...

4 099 kr
Blocket.se
Butik Täby
8 dagar

AL-KO Hydroforpump HW 3000...

2 095 kr
Blocket.se
Eskilstuna
9 dagar

Dricksvattentank 3000 liter

Blocket.se
Hallstahammar
18 dagar

Minigrävare, Tippsläp, mm u...

500 kr
Blocket.se
Gotlands län
11 månader

Unikt gammalt Kalkstenshus...

1 675 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Luleå
2 år

Timrad brunn Goliat

8 950 kr
ABC-Annons.se
Butik Sundsvall
2 år

Trädgårdsbrunn Mini Nea

2 550 kr
ABC-Annons.se
Hässleholm
6 år

För den lilla familjen - Vi...

550 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Jokkmokk
6 år

Timrad brunn Junior

5 950 kr
ABC-Annons.se
Butik Haparanda
7 år

Knuttimrad brunn

5 950 kr
ABC-Annons.se
Butik Haparanda
7 år

Knuttimrad brunn

8 950 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Hus uthyres

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Fint hus i nybygget övad ligger sidan om Klippan. 6 rok på 190 kvm fördelat på 2 plan varav en inred källare. Finns 2 toaletter varav ett med exotisk dusch och ett med badkar och bastu. Finns uterum plus tralldeck och stor trädgård. Driftkostnader är väldigt låga då de finns egen brunn så man betalar endast för utsläpp av vatten. Uppvärmning sker med ytjordvärme och tillgång till öppen brasa finns. Djur är tillåtna även rökning i uterum. Hyresgäster med anmärkning accepteras mot borgensman eller 3 mån depositions hyra. Tillträde enligt överenskommelse!
0 kr
Blocket.se

Villa centralt i Brunn, Ingarö

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hus i äldre uppvuxet villaområdet uthyres på längre tid. Inflyttning kan ske feb-mars 2012. Möblerat eller omöblerat kan diskuteras. Huset är väl underhållet och består av övervåning med hall, vardagsrum, kök, toalett och tre sovrum. Källarvåning med pingisrum, allrum, sovrum, toalett med dusch och separat tvättstuga. Hyran är kallhyra, bergvärme är installerad. Friliggande garage och trädgård som gränsar mot allmänning. 600 meter till skola, bussar och mataffär. Perfekt läge för barnfamiljen då barnen blir självgående tack vare det centrala läget. Bra tomt med plats för mycket lek och bra altan med gott om sol.
0 kr
Blocket.se

Hus på landet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Jag gör av med mitt älsklings hus nu. Huset är nu nästan färdig renoverat. Jag har nytt kök. Ny panel utvändigt, det är lite kvar att fixa. Nya golv både i köket o övriga rum. Ett stort uterum med golv värme. Stor trädgård på ca,2500 kvm. Det finns oxå en bod som man kan annvända till övernattning. Det finns oxå en pool som står över mark på 25000 liter, som kan ingå om vi kommer överrens om priset.Eget vatten som är godkänt. Tre kammare brunn. Hör av er om ni är intresserad.Ni kan ringa el Maila mig.
1 159 150 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Jönköping

DEKORATIV BRUNN blomkruka

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Dekorativ brunn Diametern 76 cm. Höjd 124 cm. Kan användas som en blomkruka. Kan täcka den gamla brunnen. Den sanna själ i trädgården. Återställer de gamla känslor. Med vatten i mitten och ljuset ser ut som en sago-önske brunn. Underbar gåva för en kvinna fru eller mormor. Vi kan bygga en större eller mindre. Storlek enligt dina önskemål. För mer information besök vår hemsida www.dreamsgarden.info HA EN BRA DAG OCH GLÖM INTE ATT LE
1 480 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Modern fastighet med strategiskt läge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med ett mycket bra läge på gränsen mellan Kållered och Mölndal (invid Lisebergs Trädgårdar) ligger denna moderna lager- och kontorsfastighet. Lokalen har bra takhöjd, 3 rejäla portar och med brunnar (med oljeavskiljare) i hela lagerdelen. Vid behov finns möjlighet att hyra till generösa utomhusytor. På bara någon minut är man ute på E6:an och vid ev. rusningstrafik nyttjas gamla E6:an, som fastigheten ligger precis utmed. Fastighet som passar ett företag som ser fördelarna med läget och som behöver en modern och effektiv kombinationslokal.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj