Quantcast
Till salu inom: ”

trätunna regnvatten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trätunnor med järnband, tillverkade av granvirke, perfekt att samla regnvatten i eller plantera blommor. Passa på att köpa din tunna, antalet är begränsat och åtgången stor! 100% vattentäta. Höjd ca 80bredd ca 50rymd ca 130 litLeverans till Kalmar/Öland efter ö.k. Så länge annons finns så finns det tunnor. Pris per st.
Silltunnor i storlek ca:120 liter höjd 78 cm o diameter ca: 50 cm Lite lukt kan finnas kvar men försvinner med tiden. Gjorda i furu. Kan även kapas på mitten o användas som träkrukor. 300 kronor styck dessa trätunnor kan användas till mycket, bl.a blomstertunnor eller bord med en skiva på eller bara för att samla upp regnvatten till att vattna blommor med.
Trätunna för regnvatten köpes till rimligt pris.
En fin originell trätunna att ha till plantering eller bara till lyst. Den är inte tät, så till regnvatten fungerar den inte.
Vi har ett antal underbara och dekorativa brukstunnor från Västkusten som vi ska sälja! Trätunnorna är av fura och har måtten 80 x50 och rymmer ca 120 l ( rymmer lika mycket som en blå plastunna), dom är täta och obehandlade så Ni målar, lackar, bränner, oljar, tjärar eller helt enkelt låter dom vara och så dom åldras och blir naturligt vackra..... Underbart fint att ha som bl a regnvattentunnor, blomstertunnor, skräptunnor,event, hund/katt/djurkojor,bord el möbel till vinkällaren...varför inte en bartunna, det är igentligen bara fantasin som stoppar... ( För Er som funderar på att LAGA mat i dom, så är det INGET vi rekomenderar) Pris: Tunna 500:- st Bet sker kontant på plats alt Swish! OBS! TILLFÄLLIGT SLUTSÅLT men sätt gärna upp Er på kölistan! EJ dörr dörr! OBS VIKTIGT!! Beställning sker via mail, uppge antal tunnor samt Mobilnummer! Först till kvarn gäller..... (Tunnorna är av/urtvättade efter att ha används som fiskromstunna 1 ggr, för Er som transporterar tunnorna rek sopsäck 240 l) Sökord regnvattentunna silltunna västkusttunna sjögårdhstunna hund/katt/djurkoja blomtunna trätunna trädgård inredning western förvaring prydnad bord möbler hav skräptunna barbord julklapp rede sillbord bord barmöbel tunna marint