Quantcast
Till salu inom: ”

gamla tunnor trä trätunnor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken fina unika gamla trätunnor som för länge sedan använts som fodertunnor av min farfar. Handgjorda förstås. De kan inte användas som vattentunnor i trädgården. Men att kanske t ex ha ved i hemma eller i sommarstugan. Mått på den vänstra: 80 cm hög, 50 cm i diamter. Mått på den högra: 80 cm hög, 65 cm i diameter, har även ett trälock. 800 kr per styck eller 1 500 kr för båda.
Gamla fina gjutjärnskrukor, 2st á 8 L. Pris 800kr. Tunnor i trä, gamla i väldigt fint skick. Stor tunna 600kr. Liten tunna 400kr. Båda tunnorna 900kr
2 gamla trätunnor. Den utan band,43 hög, är hittad på botten av sjön Glottern, fattas en bit trä. Den med band 45 hög. 300 kr/st.
Tunna och lock i slitstark och underhållsfri polyetenplast. Lätt att rengöra. Färgen är marmorgrå och smälter in fint i trädgårdar och uteplatser eller liknande. Lämplig för ca 6 pers 2meter i diameter.Ingjutna bänkar ca 30cm högt Lock är ett måste för enkel skötsel genom att det håller skräp och insekter borta både då du har vatten i och annars. Med lock kan du även hålla vattnet varmt för bad många timmar senare. Rostfri kamin med lock, kaminrör och regnhatt även dessa i rostfritt. Stålband till att spänna fast träbeklädnad. Även dessa i rostfritt. Träpanel för beklädnad. Höjd 0.9 m. Kaminskydd i trä. Komplett paket för inbyggnad i altan eller liknande 16500kr inklusive moms. Paket utan kaminskydd och panel för dig som vill bygga själv 14500kr inklusive moms. Enbart tunna och lock 8000kr inklusive moms. Perfekt för dig som vill uppgradera din gamlaträtunna. På bilderna visas inbyggnadsförslag. Bild sex visar en färdig lösning för dig som vill göra det lite bekvämare för dig. Detta är en unik och snygg tunna som går att ställa vartsomhelst på marken utan altan eller liknande. Panelen är grundmålad. Denna tunna med kamin, kaminskydd och lock kostar 21000kr. Tunnorna transporteras lätt på vanlig släpvagn. Transport kan gå att ordna. Finns på Rödön.
Tunnor i trä, tvättmaskin i trä, hästrisslor mm. Jag skickar fler bilder om ni vill.