Quantcast
Till salu inom: ”

traktor demontering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn traktor

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En väl fungerande balkastare, original Claas. Har eget hydraulsystem, med tank och pump som drivs av en rem runt svänghjulet. Man kan naturligtvis även köra den med traktorns hydraulssystem, om man sätter dit slangar direkt till rören. Sitter idag på en Markant 40, men som jag förstår det, passar den på de flesta Claas. Även andra pressar fungerar säkert att få dit den på. Kan provköras i maskin, innan demontering, om så önskas. Lastas lätt på ett bilsläp. Lasthjälp finnes. Pris 4000+m Många fler bilder, en filmsnutt och info finns på min hemsida: www.motesbronmaskin.se Jag är flexibel med öppettider. Ha en fin dag! mvh Alex Pris 4000+moms.
Komplett verkstad för inställning och reperation av dieselpumpar. Verkstan innehåller provbänk av tysk kvalitét, samt verktyg för demontering och montering av de flesta dieselpumpar för traktorer, lastbilar och personbilar. Ut över detta finns det nya reservdelar, packningar mm. Finns även ett stort antal renoverade och i ordning gjorda dieselpumpar som är klara för försäljning. Ett 80-tal pumpar finns som inte är renoverade. Verkstan och reservdelar kan säljas för sig själva. Pris enligt överenskommelse! Kan endast kontaktas via telefon pga. lånad mail!
NH TM115 -01 med lastare Trima 4.80, bromsventil, hyttfjädring och Super Steer. Traktorn är i fint skick och har gått 4800 timmar. Pris: 365000:- +moms. Vi tar inbyten, även äldre maskiner för demontering.
KÖPER traktorer, helst 4wd med lastare. Även defekta för demontering.
lastbilar,bussar,släp,traktorer mm köpes för demontering, innehar f-skatt ring 0722087346 eller 0722087326