Quantcast
Till salu inom: ”

traktor gafflar säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pallgaffelställ till teleskoplastare, lastmaskin, traktor mm. Utrustad med fäste för Haulotte teleskoplastare. (Går att svetsa på nya fästen för att anpassa till div. andra maskiner.) Gaffelramen är helt ny, tillverkad 2010. Gafflarna är använda, en gaffel är ev. i behov av rätning, då den är något krokig. Pris: 3000:- +moms. Finns utanför Vetlanda. Billig frakt kan ordnas. Vg ring för mer info!
varför köpa en 641 endast för snöskottning. Här har du en som du även kan tjäna pengar på barmarkstider. 641 utrustad från fabrik med grävaggregat snabbfäste och större hydraulpump årsm 76-77 breda hytten i övrigt finns gafflar snö och planerings skopor, ej något nylackerat lik. Traktorn säljes endast ihop med grävaggregatet däremot kan aggregatet säljas för sig, säljes till bästa bud moms tillkommer för info ring svarar ej mail.
Pallgaffelställ till teleskoplastare, lastmaskin, traktor mm. Pallgaffel Utrustad med fäste för Haulotte teleskoplastare. (Går att svetsa på nya fästen för att anpassa till div. andra maskiner.) Gaffelramen är helt ny, tillverkad 2010. Gafflarna är använda, en gaffel är ev. i behov av rätning, då den är något krokig. Pris: 3000:- +moms. -- JF AV5000 gödselspridare defekt, reservdelsmaskin alt som vagnsobjekt för tillverkning av rundbalsvagn mm. Pris: 1000:- +moms. Finns utanför Vetlanda. Billig frakt kan ordnas. Vg ring för mer info!
Hej Säljer min Ford-Major års. med. 51. Traktor är körklar, går som det ska. Skicket enligt bilden, helt nya framdäck. Bakdäck ca. 80% kvar. I priset ingår ett släp, kåpa, dubbel plog, gaffel. Hör gärna av er för mer info. Pris: 15000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin Valtra Valmet med ålö Q75 lastare med tredje funktion och dämpare. Traktorn är rikligt utrustad med bla *Framaxelfjädring *kopplingsfri fram och back *Ac *Fem dubbelverkande samt fri retur *Bromsventil *vändbar luftstol med plandämpning *Krypväxel *Autocontrol * fyrcylindrig motor på hela 155 hk Detta är en lågvarvs modell som på högsta snabbväxeln varvar 1900rpm i 40km/h. Och om du går ner ett steg så ger den fullt i 40km/h vilket gör den till en mycket bra transporttraktor. Den har gått 3300 timmar. Skopa och gafflar finns Pris 470.000:- + moms. Eventuellt byte Ring för mer info