Quantcast
Till salu inom: ”

traktorvagn med tipp säljes

Traktorvagn
F
Östra Göinge

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilsläp

Mönsterås
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tipp vagn köpes Har du en gammal traktorvagn med tippfunktion du inte längre behöver? Jag ska bara ha den till att köra lite ved i ,och kunna tippa av den,om den är något defekt är det inget hinder. Skicka en bild på din vagn med ditt pris. Ett klart plus om vagnen finns i, eller i närheten av Ronneby med omnejd på 3-5 mil. OBS! Nya vagnar eller vagnar till nypris är inte intressanta, som ni kanske förstår av användningsändamålet...
Jag vill sälja lite traktordelar. Traktorvagn, det sitter manuell tipp på den som ej är i bruk men går att åtgärda. Pris: 4000 kronor Störtbågar 2 stycken, till BM35, BM36 eller T31. Pris för lilla störtbågen: 800 kronor Pris för den stora störtbågen: 2000 kronor Orbitrolstyrning som har suttit på BM35, BM36. Passar även till andra till modeller. Pris: 3500 kronor. Injector pump till BM35, BM36. Pris: Bud.
Lite lack släpp övrigt bra skick med tipp, traktor vagn + ett litet timmer släp med kran GDS ingår om man vill ha det med se bild, står ovan för Kalix hämtnig o transport ombesörjs av köpare 6500:- skall vara borta och betald innan 30/11 2013 ingen moms, EJ MAIL TACK Peter. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Massey Ferguson 65 med frontlastare. Traktorn är i servad och omskött för att användas, går bra och startar utan problem. Fina däck relativt nya. Några "småfel" och skavanker efter lång och trogen tjänst men väl fungerande. 2-axlad traktorvagn med 3 tons lastkapacitet. Välanvänd, i behov av lite småreparationer men fullt användbar, hydrauliken är inte fullt fungerande på "tippen" då det finns ett visst läckage. Vissa plank behöver bytas ut. för övrigt är konstruktionen i gott skick.
En bra traktorvagn med tipp. Den är orange. Har problem att lägga in bild så ni får smsa följande mobilnr om ni önskar se bild så mmsar jag foto till er, på detta nr svarar jag dock INTE på några frågor eller så, och maila inte heller för det är lånad mail! Nr till om ni vill ha foto på vagnen: 076-242 33 02 Säljarens nummer är: 070- 68 13 218, han svarar på frågor och sådant. Ring helst mellan 18-20 på vardagskvällar för att lättare få kontakt. Har fler jordbruksgrejer ute på blocket nu! Pris: 8000 kr