Quantcast
Till salu inom: ”

traktorvagn med tipp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tipp vagn köpes Har du en gammal traktorvagn med tippfunktion du inte längre behöver? Jag ska bara ha den till att köra lite ved i ,och kunna tippa av den,om den är något defekt är det inget hinder. Skicka en bild på din vagn med ditt pris. Ett klart plus om vagnen finns i, eller i närheten av Ronneby med omnejd på 3-5 mil. OBS! Nya vagnar eller vagnar till nypris är inte intressanta, som ni kanske förstår av användningsändamålet...
Jag vill sälja lite traktordelar. Traktorvagn, det sitter manuell tipp på den som ej är i bruk men går att åtgärda. Pris: 4000 kronor Störtbågar 2 stycken, till BM35, BM36 eller T31. Pris för lilla störtbågen: 800 kronor Pris för den stora störtbågen: 2000 kronor Orbitrolstyrning som har suttit på BM35, BM36. Passar även till andra till modeller. Pris: 3500 kronor. Injector pump till BM35, BM36. Pris: Bud.
Lite lack släpp övrigt bra skick med tipp, traktor vagn + ett litet timmer släp med kran GDS ingår om man vill ha det med se bild, står ovan för Kalix hämtnig o transport ombesörjs av köpare 6500:- skall vara borta och betald innan 30/11 2013 ingen moms, EJ MAIL TACK Peter. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Massey Ferguson 65 med frontlastare. Traktorn är i servad och omskött för att användas, går bra och startar utan problem. Fina däck relativt nya. Några "småfel" och skavanker efter lång och trogen tjänst men väl fungerande. 2-axlad traktorvagn med 3 tons lastkapacitet. Välanvänd, i behov av lite småreparationer men fullt användbar, hydrauliken är inte fullt fungerande på "tippen" då det finns ett visst läckage. Vissa plank behöver bytas ut. för övrigt är konstruktionen i gott skick.