Quantcast
Till salu inom: ”

trehjuling säljes

Trehjuling

Sverige

Tidigare annonser till salu

Barnvagn Carena sittvagn med liggkorg i fint skick! Väldigt smidig vagn som fälles ihop enkelt utan nedmontering och tar liten plats. Svängbart framhjul som också kan låsas. Liggdelen har handtag så den enkelt kan bäras med sig. Till Sittdelen ingår även bygel. Även inkl. nytt täcke och nytt drapå lakarn till liggkorgen. Trehjuling, stora hjul som tar sig fram överallt! Säljes pågrund av utökning så vi har behov av dubbelvagn.
Britax Trekker trehjuling med regnskydd Vagnen går att ha i ligg- och i fullt sittläge. Framljulet går att låsa och på så vis går det lättare att ta sig fram om man går i ex skogen. Bra fack för förvaring och med väska som går att ta loss. Saknar koppling för remmarna vilket säkert går att komplettera med. Se vidare: http://www.thetoptensite.com/Britax_Trekker.html http://www.youtube.com/watch?v=qVG6COLRQIY
Säljer en Babytravel Amsterdam som är inköpt -10. Babytravel Amsterdam är en smidig och lättkörd trehjuling, lik Urban Jungle. Stadig att köra. Framhjulet är svängbart 360° men går även låsa. Steglöst ställbar rygg med liggläge. Ställbart handtag. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Lämplig för barn upp till 18 kg. Alla tre hjulen är lätt avtagbara vilket gör att yttermåtten minskar. Vagnen tar därför liten plats i bilen! Stor varukorg och även smart fack i suffletten med dragkedja för nycklar, nappar osv. Liggkorg går att köpa till.
Vår pojke är nu tillräckligt stor för att gå själv och därför säljer vi nu vår vagn. Vagnen, en Quinny Speedi (-07), har vi varit otroligt nöjda med. Det är en svart lättkörd trehjuling med låsbart framhjul och parkeringsbroms. Den har fullt liggläge, stora hjul, 5-punktsbälte och fungerande handbroms, vilket perfekt i nedförsbackar, vid jogging etc. Regnskydd ingår. Den är även gjord för att montera på Maxi-Cosi babyskydd på chassit, samt separat liggdel (dessa ingår ej).
Säljer nu vår vagn Quinny Freestyle som vi har varit mer än nöjda med. Säljes med liggdel som använts max 5 mån så den är mycket fin. Fördelarna med denna vagn är många men för att nämna ett par så har jag tyckt att liggdelen till skillnad från många andra vagnar varit generös med plats till den lille. Sen tyckter jag att det var en jättefördel att kunna vända sittdelen både framåt och bakåt. Den klarar sig bra i snön för att vara en trehjuling och det har varit bra att kunna höja och sänka handtaget efter vem som kör. Jag har fler bilder om intresse finns.