Quantcast
Till salu inom: ”

trial honda montesa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Honda MT5

Vännäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt ny Scott voltage yz 0.1 säljer vi för ett pris som nog är i snudd av ett skämt. Nypriset på denna värsting är 13.995:- men vi nöjer oss 10.000:- Biken är perfekt för skateparker, ramper och street. Självklart är det garanti på hojen. Vi kan mycket väl tänka oss ett byte mot tex Fyrhjuling atv/quad sym polaris access honda dinli yamaha shineray smc suzuki. Moped/moppe gilera piaggio derbi peugeot aprilia rieju motorhispania beta yamaha. Trial/trail gasgas beta sherco scorpa ossa montesa. Men då är priset 13.995:- och självklart kan vi lägga till pengar om det du har är dyrare pryl. Ring gärna och kolla läget du kan även maila skicka då med bild/bilder på vad du har så slipper vi skriva ihjäl oss.
Ombyggt Trial. Montesa 125 ram års. -74 med Honda XR 80 motor,Simmoni fr.gaffel, montesa hjul 21" fram och 18" bak. Det medföljer orginalmotor (156 cc) med trasig växelmekanism & orginal tank & sadel set. Det finns 2 st extra fr. drev. Det är en liten fin fyrtaktare, med fullstor ram. Ändå liten och lätthanterad. Reg. papper finns på Montesan i orginal.
Hej har du en trial hoj 125cc upp till 300cc års mod mellan -00 till -10 är den i sämre skick så är det inga problem hör av dig Mvh Erik 0706052965
Nästan ny Beta mini. Årsmodell 2011 eller 2012 (?) Inte gått många timmar och i mycket fint skick. En riktig trial för den lilla åkaren med fina dämpare fram och bak. Automatkopplingen greppar in mjukt och fint. Eventuellt byte större trail : gasgas montesa sherco ossa yamaha honda kawasaki suzuki Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.