Till salu inom

"trialcykel säljes"

Partille
4 dagar

Trialcykel junior

1 500 kr
Blocket.se
Göteborg
5 år

Trialcykel

2 200 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Cyklar  ·  Kungsbacka

Monty 221 TI Trial cykel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag tänkte sälja min trialcykel som jag har haft cirka 4 år. Tävlande en del för ett tag sen men har inte kört så mycket det senaste och har precis köpt en mountainbike istället, därav säljandet. Hydraliska skivbromsar fram och bak och 20" try all-däck med riktigt bra grepp. Otroligt lätt och smidig cykel som ger mycket nöje. Det enda som skulle kunna behövas bytas är kedjan som har blivit rostig men en ny kostar cirka 100 kr. Fyra äldre Monty-däck skulle även kunna följa med i köpet som inte är särskilt slitna(två fram, två bak). Tveka inte att höra av dig om du undrar nåt.
5 500 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Hallands län

Monty 221ti Trialcykel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Som rubriken säger är cykeln en monty med hydraulisk skivbroms fram dock inte bak båda bromsarna funkar bra, Sitter även på ett relativt nytt frihjul kört 2 tävlingar med. Frihjulet sitter på ett par montyvevar med tryall pedaler. Ramen är mycket stabil men har sina repor då det är väldigt svårt att undvika i denna form av cykling, så du som är nybörjare är detta en perfekt första hojj, men även för de som kört ett längre tag, För mer specifikt setup smsa/ring eller maila. Det är bara att höra av sig!Med vänlig hälsning, Andreas
3 000 kr
Blocket.se

Onza Zoot 24" Trialcykel, Trial

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Säljer nu min Onza Zoot 24" 2012 då jag inte har plats för den när jag ska studera vidare. Om man vill lära sig cykla trial eller street trial så är denna cykel en bra nybörjarcykel. Jag lärde mig själv en hel del på väldigt kort tid. Trialen går även att uppgradera med skivbromsar för den som vill. Under tiden jag har ägt trialen har jag bytt ut originalstyret mot ett Gravity styre värt 700kr, som är både lättare och starkare än originalets, samt en ny kraftigare kedja. Sms:a, maila eller ring om ni har frågor. Mvh Joel
3 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Södermanlands län

Trialcykel i julklapp?

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En RIKTIGT schysst cykel! (Snygg som tusan också)Byggd endast på kvalitetskomponenter och är cyklad få meter sedan färdigbyggd.Antingen kommer du med ett bud eller om du har ett byte (även annat än cykel kan accepteras) så kommer du med förslag.Jag kan packa och skicka cykeln med bussgods utan problem.
0 kr
Freeride.se
Cyklar  ·  Strängnäs

En Trialcykel till julklapp?

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En FANTASTISK cykel i mycket gott skick. (snygg som tusan också) Byggd endast på kvalitetskomponenter. Så varför inte köpa en julklapp som räcker flera sommardagar framöver. Eller har du något du vill bli av med så kanske vi kan byta? Bor du för långt bort för att komma och hämta cykeln så packar jag ner den och skickar med bussgods. Hör av dig med bud eller förslag!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj