Quantcast
Till salu inom: ”

trifoil 70 trimaran säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en trimaran Trifoil 70 tillverkad i Norge. Perfekt för fiske. Längd 4, 20m med en 2-takt 40hk Yamaha motor. Komplett med fendrar, bränsletank, ekolod och linor, en snabb och stabil båt. Behov av tvätt, men annars redo för vattnet. Obromsad trailer ingår Fler bilder kan mailas vid intresse. Å inga skambud!! Tack
Hej! Jag har två båtar till salu. 1- En Trifoil 70 de lux är en tre kölig (trimaran) riktig stabil båt, 4.10 meter, ny bottenmålad, ny bensin tank och ny bensin slang Motorn som sitter på den är en Suzuki DT40 ( impeller bytt, transmitionsolja och tändstift) Den startar med startgas men den slocknar efter ett tag. Motorn hade stått under överdrag i 3 år. Båten har ingen släp/båtkärra men just nu sitter båten på släpet till den stora båten. 2- En tre kölig (trimaran) riktig stabil och ovanlig modell av båt, längd 6.5 meter, det finns sov plats för 3 personer inne i hytten, båten behöver tvättas då den har stått i 3 år. Båten saknar motor och drev efter stöld sedan dess har den stått. Båten har en special byggd släp kärra som passar till kölarna. Perfekt objekt till den händiga vilken jag saknar kunskap och tid till att ha båtarna igång. Båtarna säljes helst tillsammans vilken underlättar för köparen med transport då det finns bara en släp kärra. tri Priset är 9.000 för båda båtarna först till kvarn.
Stabil trimaran 1975 Evinrude 40hk 1987 EU Trailer Respo 750 VT 208 80km 2009 Dåligt kapell GPS ingår ej
Har en trifoil 70 sport med trimaran skrov, sitter på en 40hk evinrude dragstart(-85). Båten är i ok skick. Går bra, är en bra båt för fiske, dagsturer. Styrningen bytt 2012, reglage med vajrar bytt 2013 och impeller bytt 2014. Propellern har fått sig en smäll, se bild. Båten står på land för tillfället. Båten finns i närheten av Helgenäs, Edsbruk. Ingår en 30 trailer av märket fogelsta.