Quantcast
Till salu inom: ”

trifoil 70 trimaran säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trimaranen med märket Trifoil 70 säljes i mkt. bra skick utan motor. Går som ett skott med en 40 hkr fyrtakt. Båtvagn följer köpet. Nytt kapell och överdrag, nylackerad skrov o däck och ny inredning med bla, nåtad laminatdurk. Bör ses!!
Säljer en trimaran Trifoil 70 tillverkad i Norge. Perfekt för fiske. Längd 4, 20m med en 2-takt 40hk Yamaha motor. Komplett med fendrar, bränsletank, ekolod och linor, en snabb och stabil båt. Behov av tvätt, men annars redo för vattnet. Obromsad trailer ingår Fler bilder kan mailas vid intresse. Å inga skambud!! Tack
Hej! Jag har två båtar till salu. 1- En Trifoil 70 de lux är en tre kölig (trimaran) riktig stabil båt, 4.10 meter, ny bottenmålad, ny bensin tank och ny bensin slang Motorn som sitter på den är en Suzuki DT40 ( impeller bytt, transmitionsolja och tändstift) Den startar med startgas men den slocknar efter ett tag. Motorn hade stått under överdrag i 3 år. Båten har ingen släp/båtkärra men just nu sitter båten på släpet till den stora båten. 2- En tre kölig (trimaran) riktig stabil och ovanlig modell av båt, längd 6.5 meter, det finns sov plats för 3 personer inne i hytten, båten behöver tvättas då den har stått i 3 år. Båten saknar motor och drev efter stöld sedan dess har den stått. Båten har en special byggd släp kärra som passar till kölarna. Perfekt objekt till den händiga vilken jag saknar kunskap och tid till att ha båtarna igång. Båtarna säljes helst tillsammans vilken underlättar för köparen med transport då det finns bara en släp kärra. tri Priset är 9.000 för båda båtarna först till kvarn.
Stabil trimaran 1975 Evinrude 40hk 1987 EU Trailer Respo 750 VT 208 80km 2009 Dåligt kapell GPS ingår ej