Quantcast
Till salu inom: ”

tummetott baby 9 nystan garn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Resesäng

Umeå
Baby & barn

Göteborg
tygväska

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt ny City Mini, röd. I obruten förpackning. Ord pris 3495. "City Mini är den idealiska lättviktsvagnen med marknaden enklaste ihopfällning som följer samtliga säkerhets normer och med en design som du kan förvänta dig av Baby Jogger. Designad med ambitionen att bli en av marknadens lättaste, smidigaste och bekvämaste vagnar. Succén i U.S.A är ett faktum! City Mini fungerar från det att barnet är nyfött och många år framöver. Ihopfällningsmekanismen är marknadens enklaste och snabbaste och gör vagnen supersmidig att ta med oavsett om det är i bilen eller på flyget. Du fäller ihop och fäller upp den med ena handen i en enda rörelse! Se videon på Baby Joggers hemsida. Att vagnen blir liten och platt i ihopfällt läge är ett extra plus."
Svart Baby Travel, Dublin, syskonvagn/dubbelvagn inkl. liggdel och tillbehör. Köpt juli 2010. Mycket fint skick! * 1 st svart liggdel, Baby Travel Dublin * 1 st footsack (vindskydd) att använda när båda barnen sitter. * 2 bågar (bumper-bar) * Svart regnskydd för ligg + sittdel * 1 st insektsnät Fakta om vagnen: Med större bredd mellan de svängbara, låsbara framhjulen, vilket gör den extra stadig och lättkörd. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Med individuellt steglöst ställbara ryggar med liggläge. Lämplig för två barn upp till ca 18 kg/st. Max belastning ca 36 kg. Blir liten hopfälld. Hjulen är lätt avtagbara vilket gör att höjd- och längdmått minskar.
Hej. Jag ska nu sälja min fina syskonvagn. Inköpt september -09. Färgerna är Khaki/orange. Har varit supernöjd med vagnen hela tiden. Den är använd, men i absolut fint skick! Det ingår vindskydd, 2 Tulsa regnskydd, ett till båda sittdelarna och ett till sitt-liggdel. Baby liggkorg/svart, ej solblekt. Lite extra tryckknappar och verktyg. Produktfakta: Med större bredd mellan de svängbara, låsbara framhjulen, vilket gör den extra stadig och lättkörd. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Med individuellt steglöst ställbara ryggar med liggläge. Lämplig för två barn upp till ca 18 kg/st. Max belastning ca 36 kg. Blir liten hopfälld. Hjulen är lätt avtagbara vilket gör att höjd- och längdmått minskar. Jag har fler bilder som kan mailas!
Tummetott Baby 9 nystan garn