Till salu inom

"tummetott baby 9 nystan garn säljes"

Västervik
Idag

Baby Brezza Formula Pro Adv...

1 700 kr
Blocket.se
Idag

Stokke® steps bouncer -

650 kr
Blocket.se
Idag

Owlet Baby Monitor Duo 3

1 800 kr
Blocket.se
Luleå
Idag

Ergo baby 360 med spädbarns...

600 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Idag

Spjälsäng sofie inkl. madrass

1 799 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Fabriksnya Easy-GO Swift 20...

2 495 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Bilbarnstol BeSafe iZi Kid...

1 000 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Spjälsäng Troll Lux

500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Emmaljunga NXT60 2021 liggv...

5 495 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Bromma

Baby Jogger City Mini -10. NY I KARTONG

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Helt ny City Mini, röd. I obruten förpackning. Ord pris 3495. "City Mini är den idealiska lättviktsvagnen med marknaden enklaste ihopfällning som följer samtliga säkerhets normer och med en design som du kan förvänta dig av Baby Jogger. Designad med ambitionen att bli en av marknadens lättaste, smidigaste och bekvämaste vagnar. Succén i U.S.A är ett faktum! City Mini fungerar från det att barnet är nyfött och många år framöver. Ihopfällningsmekanismen är marknadens enklaste och snabbaste och gör vagnen supersmidig att ta med oavsett om det är i bilen eller på flyget. Du fäller ihop och fäller upp den med ena handen i en enda rörelse! Se videon på Baby Joggers hemsida. Att vagnen blir liten och platt i ihopfällt läge är ett extra plus."
2 800 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Örebro

Baby Travel dubbelvagn, Dublin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Svart Baby Travel, Dublin, syskonvagn/dubbelvagn inkl. liggdel och tillbehör. Köpt juli 2010. Mycket fint skick! * 1 st svart liggdel, Baby Travel Dublin * 1 st footsack (vindskydd) att använda när båda barnen sitter. * 2 bågar (bumper-bar) * Svart regnskydd för ligg + sittdel * 1 st insektsnät Fakta om vagnen: Med större bredd mellan de svängbara, låsbara framhjulen, vilket gör den extra stadig och lättkörd. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Med individuellt steglöst ställbara ryggar med liggläge. Lämplig för två barn upp till ca 18 kg/st. Max belastning ca 36 kg. Blir liten hopfälld. Hjulen är lätt avtagbara vilket gör att höjd- och längdmått minskar.
5 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östhammar

Barnvagn, Baby Travel Dublin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej. Jag ska nu sälja min fina syskonvagn. Inköpt september -09. Färgerna är Khaki/orange. Har varit supernöjd med vagnen hela tiden. Den är använd, men i absolut fint skick! Det ingår vindskydd, 2 Tulsa regnskydd, ett till båda sittdelarna och ett till sitt-liggdel. Baby liggkorg/svart, ej solblekt. Lite extra tryckknappar och verktyg. Produktfakta: Med större bredd mellan de svängbara, låsbara framhjulen, vilket gör den extra stadig och lättkörd. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Med individuellt steglöst ställbara ryggar med liggläge. Lämplig för två barn upp till ca 18 kg/st. Max belastning ca 36 kg. Blir liten hopfälld. Hjulen är lätt avtagbara vilket gör att höjd- och längdmått minskar. Jag har fler bilder som kan mailas!
4 000 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Knivsta

Tummetott Baby 9 nystan garn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Tummetott Baby 9 nystan garn
61 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj