Quantcast
Till salu inom: ”

turridning omberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

STF Stocklycke ligger "mitt i vykortet" i Ekopark Omberg med anor från tiden då Alvastra kloster var i bruk. Blåsipporna-gullvivorna-orkidéerna-den fantastiska blomningen har i alla tider lockat människor till Omberg. STF Stocklycke möter dig med en härlig trädgård med grillplatser, sköna "trädgårdsrum", öppna ytor samt ett par fantastiska bokar (från 1825). Vårt läckra kaffebröd, våra smörgåsar och vår lunchbuffé kan du njuta av varje dag maj - sept., hela påskhelgen och helgerna i april och okt. Middag förbokas! vi har fullständiga rättigheter. Vi är granne med naturum och alla vandringsleder startar här(600 m till 27 km).Av våra 15 rum finns 3 st i Drängstugan där du också kan ha ditt husdjur. I Röda Huset finns 12 rum, stort allrum samt självhushållskök. Många gäster väljer vår frukostbuffé ... Välkommen till oss/ Lillemor och Lars-Olov Allergivänligt Dusch El ingår Frys Handikapp anpassad Husdjur tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Trädgård Tv Tvättmaskin Utegrill Uteplats med utemöbler WC Öppen spis
Kom och ha kul och rid islandshäst. Du som vill rida andra typer av hästar finns den möjligheten. Här finns häst som passar de flesta önskemål från liten till stor. Vi rider i härlig skogsterräng och jag anpassar turerna helt efter dina önskemål. Jag anordnar både turridning och prova på ridning. Jag anordnar även barnridning. Vänligen ring för mer information och tidsbokning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är våren här och ridskolan startar vecka 12. Vi finns mellan Simlångsdalen och Hyltebruk. Lektionerna sker i små grupper med max 5 st i varje. Lektioner med hoppning,dressyr,AR,western,NH, körning och uteritter. Även handikapp lektioner! Har några lediga platser kvar för nybörjare fr. 6år, ungdom med längre erfarenhet och vuxna helt nybörjare och med lite ridvana. Har snäll trevliga hästar i olika storlekar. Turridningar från 1 tim till 2 dagar erbjuds på våra trygga hästar. Ring el. maila för info och priser. Har även ridläger under sommaren. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Här kan vi erbjuda allt från privatlektioner på banan till att rida på turridning i skogen tillsammans med dina kamrater. All ridundervisning leds av utbildad instruktör. Passa på, vi har några lediga platser kvar på ridskolan för både vuxna och ungdomar! Vi rider på snälla och trygga islandshästar som passar både nybörjaren och de som har ridit mer. Ni hittar oss på sköldnora gård mellan Upplands väsby och Sollentuna. Kom och njut av vår fina natur från hästryggen! Hör av er för mer information och bokning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.