Quantcast
Till salu inom: ”

tvättbräda säljes

Tvättbräda

Stockholm
F
F

Tidigare annonser till salu

Hur många har inte gått på myten om att man måste ha deffad tvättbräda på magen eller se ut som en playboymodell för att vara attraktiv?Hemligheten med att lyckas i romantiken är i själva verket något helt annat. Med sin unika kunskaper i icke-verbal kommunkation, social manipulation och påverkan har författaren listat 168 konkreta och praktiska tips om hur du tar dig från att vara osynlig till att hångla med den du vill. Det här är tekniker som inget gymkort eller silikon i världen kan konkurrera med. Inb. med skyddsomslag. Forum, 2009, 168 sid. Bakre omslag har en liten tejpad reva samt lätt nötta hörn. Övrigt i mycket gott skick
Är det dags att börja tänka på sommarens tvättbräde på magen??!! Här har du en början... På grund av tidsoptimism från min egen sida, så har jag fortfarande 2 stycken helt oanvända 12 gångers träningskort på Njurunda hallen i Kvissleby. Korten är inte knuten till någon enskilld utan kan användas av vem som helst. Nypriset är 450 kronor/styck men säljer dem nu för endast 300 kronor/styck eller för 500 kronor vid köp av båda... Korten måste användas innan 2012-04-01!!! Välkommen!
Jazz - Sverige, CD, Amigo AMCD 908 ( 2004 / 2004 ) Oskar Schönning är basist från Östersund, men Oskar Schönning är också en sextett, som sagde Oskar skriver musiken för. Detta är deras kritikerrosade debutalbum. Oskar Schönning b, Emil Strandberg tp, Nils Berg cl/hca, Anders Kronlund dobro/slide g, Jonas Östholm p/acc/melodica, Sebastian Voegler dr. Dessutom förekommer mandolin, tvättbräda och handklappningar. Musiktidningen Lira liknade musiken vid ett möte mellan å ena sidan Wayne Shorter och Ry Cooder och å andra sidan Jan Johansson och Lars Gullin. Speltid 40:01. Begagnad .
Ny CD! Låtlista: 1. Åh Vilken Härlig Dag 2. Tvättbräda 3. Fredagskväll På Hallen 4. Pärlor Åt Svin 5. Vild Och Skild 6. Borta Bra Men Hemma Bäst 7. Det Är Vårt Liv 8. Coverbandens Förlovade Land 9. Min Igen 10. Du Och Jag Mot Hela Världen 11. För Kung Och Fosterland
Forum. 2009. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. När du vill få nån att falla pladask. Hur många har inte gått på myten om att man måste ha deffad tvättbräda på magen eller se ut som en playboymodell för att vara attraktiv? Hemligheten med att lyckas i romantiken är i själva verket något helt annat. Med sina unika kunskaper i icke-verbal kommunikation, social manipulation och påverkan har Henrik Fexeus listat 168 konkreta och praktiska tips om hur du tar dig från att vara osynlig till att hångla med den du vill. Det här är tekniker som inget gymkort eller silikon i världen kan konkurrera med..

... eller prova att söka på gammal tvättbräda