Quantcast
Till salu inom: ”

tvättmaskin för mattor säljes

Mattor

Huddinge
Mattor

Huddinge
Mattor

Huddinge

Tidigare annonser till salu

HALL: Rymlig med ljus matta och tapet. KÖK: Stort med ljus matta och tapet, vit skåpinredning, förberett för diskmaskin. Äldre maskiner. VARDAGSRUM: Med parkett (något skadad med mörk fläck), ljus tapet, utgång till bra balkong i sydvästläge. SOVRUM: Med ljus matta och ljus tapet, ingång till stor klädkammare. BADRUM: Plastmatta, kaklat vid dusch/målad vägg, tvättmaskin, fönster. ÖVRIGT: Bra boende för dig som är +55 med fina gemenskapsutrymmen. Tvättstuga och förråd.Bredband och kabel-TV via com-hem. Lägenheten är handicapvänlig. Lägenheten är i behov av uppfräschning gällande ytskikten. Köparen betalar överlåtelseavgift till MBF om 1000:- Nära till bussar och Råby ombyggda centrum med bra närservice.
Säljer här 1 st babygym från Fisher Price i mycket bra skick. Det spelar musik (2 volymlägen), har en rörlig del som gör att en liten kyckling svänger fram och tillbaka. Den tillhörande mattan är mjuk och har även den en del leksaker på sig. Den går att tvätta i vanlig tvättmaskin. Pris: 200 kr Babygym Aquarium Bouncer från FisherPrice. Även det i mycket bra skick. Spelar olika melodier, vågbrus mm. Den blåser även bubblor i det lilla "akvariet" som bebisar tycker om att titta på. Den har även en lugnande vibrationseffekt i rumpan som man kan sätta på separat. Pris: 150 kr Priserna är EJ förhandlingsbara! Hämtas i Västra Frölunda
Stor, fin och välplanerad lägenhet med bilfri innergård. Fin omgivning med parker, närhet till dagis, skolor, centrum, buss och pendeltåg. Stort kök med plats för många gäster, många skåp och stora arbetsytor. Badrum med plats för tvättmaskin och även separat toalett. Tre sovrum varav ett är väldigt stort. Stort ljust vardagsrum med plats för arbetshörna eller dyl. Egenhändigt renoverad, vitmålat med fondväggar. Inlagt trägolv i alla rum. Badrum nykaklat och ny matta 2008. Balkong mot baksida med utsikt över park och parklek som även har konstgräsplan och basketplan.
Fin två:a säljes pga av hus köp. Charmig och trivsam tvårumslägenhet i lugnt område. Balkong. Planlösning -Hall med laminat golv. - Wc/Dusch med kakel/golv med matta. Tvättmaskin finns. Kök. Golv: laminat. Utrustning: Diskmaskin. Kyl och frys. Sovrum med ny garderob som ingår vid rätt pris. Lättare att komma på visning vid intresse. Maila mig om ni vill ha fler bilder.Har säkert glömt nått så de är bara att ringa eller maila. Pris diskuteras vid affär.
Totalrenoverad lägenhet sedan 2011. Fräscht, modernt och genomtänkt på första våningen. Klinkers med golvvärme i hall. Valnötsparkett i vardagsrum och sovrum. Nytt kök med pyrolysugn, induktionshäll och diskmaskin. Helkaklat badrum med rymlig dusch och tvättmaskin. All el är utbytt och spottar med dimfunktion är installerade i tak för ökad mysfaktor. Stor inglasad balkong i västerläge med nylagd matta. Låg hyra i en stabil förening. Gångavstånd till centrum och nära till matbutiker. Färdigt att flytta in och njuta av en hemtrevlig lägenhet!