Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade tvättmaskiner stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Ny lägenhet är belägen i stadsdelen El Kawther 50m från supermarket Metro. 150 m från röda havet, Boyta: ca 100m2. Den ligger på andra våningen av fem i ett bostadshus. Lägenhet med två sovrum,vardagsrum och kök. Fullutrustad med tvättmaskin,kylskåp,frys,spis,aircondition, TV,toalett med dusch samt balkong. 1sovrum med 2 enkelsängar inehåller garderob,sovrum två enkelsäng. Nära till det mesta såsom 5 min från gågatan Almamsha, 5 min från Hurghada internationella flygplats Pris:2200 EGP per månad minst 6 månader Ring:+20116967264 På Svenska
Omöblerad 2:a i blåsutv. uthyres OMGÅENDE alt från 1 februari. Lägenheten har egen ingång och uteplats och parkering, allt detta ger en radhus känsla. - Skärmarbrink T-station - Stenkast från Globen samt promenadavstånd till Söder I hyran ingår Diskmaskin, tvättmaskin, värme, vatten, tv (Comhem basutbud), Parkering, uteplats samt bredband med Bredbandsbolaget. (60 Mbit) Detta ingår ej: - BREVLÅDA - El Lägenheten är nyrenoverad med öppen planlösning Deposition en månadshyra, betalas vid inflyttning och återbetalas vid avflyt. Hör av dig om du är intresserad och seriös. Kräver även rekommendationer samt ekonomisk trygghet.
Möbleradet Rum uthyres under 3 månader, en månads hyra deposition, Ring för mer info Jag bor i en 4 med min 14 åring son, i skarpnäck. jag vill hyra ut ett rum på 16 kvadrat meter. Det finns möbler, bland annat säng, garderob. Det finns även tvättmaskin och diskmaskin alltså kommer vi att dela på köket. Det ingår även internet. Det tar 4 minuter från tunelbanan till lägenheten och det tar 15 minuter till t-centralen. Jag vill hyra ut från i dag. Du ska antingen jobba eller studera.
Söker allt från 1:or till 5:or. Kom med förslag!! Lägenheten är på 5:e våningen och är väldigt ljus och rymlig med sina två badrum och tre sovrum. 5 minuters gångavstånd till centrum som bjuder på otroligt billig mat. Området bjuder även på grönska. Tvättstugan ligger i huset mittemot vilket gör att jag är villig att lämna kvar min nyköpta tvättmaskin och torktumlare. Elen (Fortum) går på ca 600:-/mån vid tvätt ca fyra ggr i veckan. Lägenheten BYTES,,,,hamnat fel, kan inte ändra....
Säljer nu min 3 åriga tvättmaskin. Inköpt 2008-02. Märket är BOSCH, 7kg med display och en massa fina program. Energisnål, tystlåten och speciell maskin för barntvätt. Maskinen är ABSOLUT fräsch och UTAN problem. Alla etiketter sitter tom kvar. Kvitto finns kvar för den som är intresserad. Säljs pga av att vi har vunnit en ny. Den gammla kommer att stå inomhus tills den är såld. 2500:- prutat o klart. Varan hämtas av köparen som finns söder om sthlm.