Quantcast
Till salu inom

"förhöjningssockel tvättmaskin säljes"

Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Förhöjningssockel till tvätt eller tork

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Till tvättmaskin eller torktumlare. Förhöjningssockeln gör det mycket bekvämare att använda tvättmaskinen eller torktumlaren. Den är ca 30 cm hög. Det är helt ny och har också en utdragbar tvättkorg undertill. Förhöjningssockeln gör det mycket bekvämare att använda tvättmaskinen eller torktumlaren. Den är ca 30 cm hög och har ställbara fötter om golvet är ojämt. Det är helt ny och har också en utdragbar tvättkorg under
300 kr
Blocket.se

Förhöjningssockel - tvättmaskin el torktumlar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Förhöjningssockel för tvättmaskin eller torktumlare med praktisk utdragbar förvaringskorg och med justerbara fötter. Inköpt i januari 2013, aldrig använd (passar inte våra behov). Inköpspris 799 sek, säljer för 600 sek. Färg: Vit Höjd (cm): 30,00 Bredd (cm): 60,00 Djup (cm): 60,00 Mer info: http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/tillbehor-ovriga-vitvaror/O352135/forhojningssockel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Förhöjningssockel Med Korg Till Tvättmaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Denna sockel höjer upp maskinen 30 cm så att man får en behagligare arbetshöjd. Dessutom finns en mycket praktisk förvaringskorg monterad under plattformen. Sockeln gör det också lättare att hålla rent under tvättmaskinen eller torktumlaren. Stabil konstruktion med justerbara fötter för lutande golv. Tvättmaskin ingår ej! Prutat och klart! Säljes pga felköp. Helt ny. Nypris 799kr på Frigga huset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Förhöjningssockel tvättmaskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Förhöjningssockel för tvättmaskin eller torktumlare med praktisk utdragbar förvaringskorg. Nypris 799 kr. Den vi säljer är använd men stabil som om den vore ny. Se: http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/tillbehor-ovriga-vitvaror/O352135/forhojningssockel Hämtas enklast på Ingarö för 300 kr, färdigprutat. Alternativt kan den lämnas någonstans på vägen mellan Ingarö och Enskede morgon eller kväll de dagar de passar med vår jobbpendling. I all välmening undanber jag mig samtal, mail eller sms med förfrågan om ett lägre pris. Tack för hjälpen.
300 kr
Blocket.se

Ny tvättmaskin och torktumlare

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer min tvättmaskin och torktumlare pga ändrade planer. De är i absolut nyskick då de endast testkörts en gång. Kvitto och garanti finns. Tvättmaskin Bosch WAE28362SN Prisjakt -> http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1814335 Mitt pris: 2300 kr Torktumlare Bosch WTW84360SN Prisjakt -> http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=724070 Mitt pris 5000 kr Har även en förhöjningssockel som passar ovanstående. Mitt pris 600kr Länk -> http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/tillbehor-ovriga-vitvaror/O352135/forhojningssockel
0 kr
Blocket.se