Quantcast
Till salu inom: ”

skötbord belma ovanpå tvättmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett skötbord att ha ovanpå tvättmaskinen. Skötbordet har höga kanter och är säkert och stabilt, även när bebisen blir större och börjar rulla och röra på sig. (Givetvis ska man ändå aldrig lämna barnet på skötbordet) Skötbordet är en kopia av det populära Belmaskötbordet. Beställt hos en snickare. Skötbordet kan målas innan försäljning för den som inte vill ha figurerna på. Då säljs det i så fall helt vitt. Skötbordet passar ovanpå tvättmaskin med måtten 60x60 Maila eller ring för mer info eller bilder. Säljes på grund av flytt. Pris 500
Säljer ett specialtillverkat vitt skötbord i trä gjort av en snickare. Perfekt för compact living att ha ovanpå en tvättmaskin eller liknande. Den är gjord för att passa standardmaskiner på 60x60cm, men vi hade det på en mindre, 60x45cm, och det gick jättebra. Den höga kanten och stabila konstruktionerna gör att barnet ligger tryggt och säkert även när det blir äldre. Det finns plats för en skötbädd samt tillbehör att ha bredvid. Det går även att hänga tex Ikeas lådor på sidorna. Säljes för 950kr pga nytt boende med tvättpelare, annars var vi helnöjda med skötbordet!
Praktiskt, snyggt och stabilt hembyggt skötbord att placera ovanpå en 60 cm bred tvättmaskin. Plats för 43,5 cm skötbädd (ingår om önskas vid köp). Bredvid finns två fack som ett blöjpaket och tvättlappar går ned perfekt i. Skötbordet är tot 63 cm brett, 61 cm djupt och 20 cm högt. På ena sidan två krokar som lätt kan skruvas bort om det behövs. Jag har utan problem kört tvättmaskinen med skötbordet kvar ovanpå. Skötbordet är i fint skick förutom lite färgrester från blöjpaket i blöjfacket (syns inte vid användning). Pris kan diskuteras vid snabb affär. Fler bilder och mått kan mailas. Annons kvar = skötbordet kvar. Hämtas i Sköndal.
Önskar köpa skötbordet "Elma" av märket Belma. Skötbordet är gjort för att monteras ovanpå tvättmaskinen.
Mycket praktiskt och stabilt skötbord i trä för placering ovanpå tvättmaskinen. Av märket Belma - modellnamn Elma. Nypris cirka 2000kr. Obs! Hämtas i Åkarp.