Quantcast
Till salu inom: ”

tv 14tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu tv pga flytt och har ingen användning av den längre, Tv´n funkar bra och är ca 4 år gammal men knappt använd finns fjärrkontroll till den också. som ni ser på bilden så finns det en DVD till tv´n men den sista månaden har vi inte lyckats starta den men ni får med DVD´n om ni vill, vi vet inte va felet är men får ni igång den så har ni fått en fin bonus. Säljes för: 400 kr Ring gärna istället, kollar inte mailen så ofta. Mvh Rose-Marie
1. Logitech Pure-Fi Elite Högtalare till iPod/iPhone med Radio-funktion. Stort ljud för sin storlek och sitt pris. Fjärrkontrollen fungerar ej, men det går utmärkt att lyssna via iPod/iPhone, via AUX eller Radio. Säljes pga flytt då vi skall se över vår ljudlösning. Inköpt 2009 för 1895:- Säljes för: 700:- 2. TV 14" med fjärrkontroll Pris 50:- Säljes för avhämtning då vi inte har tillgång till egen bil. Mejla vid intresse så kan jag ge ut mobilnummer.
Säljer nu min pedantiskt skötta laptop av modell Asus n82jv. Datorn klarar av de flesta nya spel (t.ex. Battlefield 3 och Skyrim) på hög grafik och den är väldigt strömsnål tack vare backup grafikkortet. I datorn finns ett bra ljudsystem, 500gb hdd, 4gb RAM och DVD-brännare. Skärmen är på 14" med väldigt bra och skarp bild. Fungerar utmärkt att kolla på högupplösta filmer och redigera bilder i t.ex. Photoshop. Det finns HDMI utgång för att koppla till TV. Med datorn inkluderas ett mycket fint case. Datorn är i absolut nyskick! Kontakta mig gärna om Ni vill ha mer information och detaljer!
Säljer nu min tjock-tv. Den är 5 år gammal och funkar hur bra som helst. Det enda man kan "klaga" på är att luckan till batterierna i fjärrkontrollen saknas. Pris: 400kr Har även en 14" tv med tillhörande fjärrkontroll. ca 10 år gammal men fungerar jättebra. Bilder på denna kan man få via mail, även fast jag har skrivit att jag inte svarar på mail. Skriv "Bild på 14" tv" som rubrik så fixar jag detta. Pris: 150kr SVARAR INTE PÅ MAIL! Prutat och klart!
Centrum Mirach 115 Typ av produkt: 14" CRT-TV Inbyggd DVD-spelare Certifierad för digital TV: Inte certifierad Videogränssnitt: SCART Bredd: 37 cm Djup: 39 cm Höjd: 40 cm Vikt: 14.1 kg Display Diagonal storlek: 14" Teknik: CRT Bildkvot: 4:3 V-kretskontroll: Ja Videoegenskaper 16:9 läge: Ja Fjärrkontroll - infraröd Läge för ljudutgång: Stereo Högtalarsystem: 2 högtalare Anslutningstyp: 1 x SCART ( 21 pin SCART ) Nätdel: Nätaggregat - intern Helt ny, i oöppnad kartong. Pris 300 kr, skickas ej!