Quantcast
Till salu inom: ”

ulf tedenstig tavla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Wahlström & Widstrand. 1998. 224 s. Inbunden. Kartonnage. Omslag Ulf Castelius. 23x15,5cm. 444 gram. Nära nyskick. DÖDEN GÖR EN TAVLA utkom första gången 1981 och är Jan Mårtensons nionde HOMAN-deckare. " Ett mord i New York, ett självmord i Genève och ett inbrott i Stockholm. Finns det något samband? Victor Andersky, Sveriges svar på Picasso, sitter som en renässansfurste i sitt magnifika hus vid Genevesjön, med tempelruin i parken och en romersk grav i källaren. Runt honom rör sig hans hov av konstnärer, konsthandlare, vackra kvinnor och andra figuranter i dansen kring den förgyllda konstkalven. Men det är en fest med mörka inslag. Är Victors tavlor äkta? Lika äkta som självmordet..." För fler deckare av Jan Mårtenson: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen! .
Jag blir lite tårögd när jag skriver detta men det finns alltid en tid då en hjälte måste ta ett kliv tillbaka och låta den nya generationen av tavlor ta plats. Vill du ha något att kolla på när du äter din falukorv i ugn eller du lyssnar på Ulf Lundell så köp denna ikoniska 39x39 tavla. Om du inte kan matte eller har svårt med siffror som (vilket är okej då Sverige ligger väldigt dålig till när det kommer till matematik kunskaper enligt en TIMSS undersökning 2011) så har jag lagt in en hårbottensmassageapparatur i bilden, för storleksjämförelse. Sedan så önskar jag helst att någon kommer och plockar upp denna på plats då jag är väldigt orolig över postens hantering över dyra artefakter. Dock skulle jag kunna överlåta transporten till Harrison Ford men tyvärr så svarar han ej på mina brev :(
oljemålning se foto
Bild 1 Landskap (60x80 cm): 500 kr Bild 2 Ulf Tedenstig, blommande träd (28x24 cm): 500 kr Bild 3 Kerstin Grönvall, hästar (76x66 cm): 600 kr Bild 4 Träd (85x65 cm): 400 kr (alla mått inkl ram)
Första bilderna är tavlor målad av Uno Herman, 2000 kr styck. Tredje och fjärde tavlan är målade av UlfTedenstig, 1000 kr styck.