Quantcast
Till salu inom: ”

ulricehamn vinterförvaring husvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Batteri

Köping
F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här kan du vinterförvara ditt fordon i fina fräscha lokaler. Porthöjden i lokalen är 2,90 m. Finns även ett höglager men det är ledigt först 1 januari där är porthöjden 3,5 m. För vidare info gå in på vår hemsida http://www.stenbocksgarden.se/?page_id=770 eller stenbocksgarden.se länken vintergarage, där finner ni priser och all info ni kan tänkas behöva. Detta är en bild tagen på höglagret, men den andra lokalen finns i samma byggnad. Lämpligt för husvagn, mc, moped, bil, veteranbil, husbil, släpkärra, båt, trailer m.m. Välkomna att höra av er för bokning!
Vinterförvaring av bilar, husvagnar, husbilar och båtar i bra lokaler i Kinnared/Ulricehamn. Ring för överenskommelse om tid för inställning.
Under vintern 2013 kommer ett mindre antal kallförråd att uppföras i Ulricehamn. mått: B=3,5 H= 3,5 Dj=9,0 Egen port och tillträde året runt. Fuktfri bottenplatta. Hyra: 7,300:- + moms / år. Lämpligt för: Husvagnar - Husbilar - Sommarbilen - mm Välkommen att förhandsboka.
Dalsjöfors Företagspark i gamla anrika byggnader är centralt beläget i Dalsjöfors centrum. Samhället med ca 3500 invånare är expansivt och en attraktiv plats i kommunen med sin närhet till Borås. Tillgängligheten till Ulricehamn, Borås och Göteborg är stor i och med den nyligen utbyggda motorvägen riksväg 40. Dalsjöfors Företagspark tillhandahåller idag lokaler till företag som Coats, FOV Fabrics, Blåkläder och Almedahls butik och museum samt flera mindre företag. Bibliotek och Folktandvård är också beläget på området. Har ni behov av någon form av produktions-, lager-, eller kontorslokaler tveka inte att höra av er för ett besök i Dalsjöfors. Möjligheter finns också att bygga om och skräddarsy lokaler efter era önskemål och behov. För tillfället finns upp till 3500 m2 tillgängligt. Omgående finns lediga pallplatser där vi erbjuder lossning och lastning, en 3,5 tons truck servar alla hyresgästerna på området. Vi kan även erbjuda förråd och magasinering för privatperson. Välkommen att kontakta oss angående dina behov och bli del i ett positivt företagsklimat i en bygd med framtidstro! Sökord: Företagshotell, tredjepartslogistik, Kontorshotell, Lagerhotell, husvagnsförvaring, vinterförvaring husvagn, magasinering, magasin, kontor, konferens, konferensrum
Vinterförvaring av Båt, Bil ,Husvagn, Husbil, Motorcykel eller någon annat. Långa eller korta tidsperioder! Lokalerna ligger i Blidsberg i Ulricehamns kommun! www.linnarssons.se