Quantcast
Till salu inom: ”

umf hardy 3 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ED HARDY JACKA

Lysekil
ED HARDY JACKA

Lysekil
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare mannen!/kvinnan Jag kör en intressekoll på min dirt cykel hardy 3. Bra bytta dämpare, nya däck. Fungerar bra och ja, vad ska man säga? Vill du ha den? Pengarna går till moppe-kort! Tänkte mig runt 2,500? :) Bra pris tycker jag ! Nås sällan på telefon, men prova gjärna ringa! Men mejla helst dock! Mvh Danne OBS! INTE DEN PÅ BILDEN!! men den ser ut så!
Hej, Säljer nu min cykel eftersom jag har slutat att cykla. Det är en Umf hardy 3 09 som rubriken lyder. Allt är orginal på den förutom att jag bytt tyg på sadeln, är i befintligt skick. Det medföljer ett Abus lås som ni ser på bilden, det som är nackdelen är att backbromsen inte tar som den ska för att det behövs fyllas på med olja, det kan man göra själv om man har verktyget eller så lämnar man in den på Team sportia. Smsa eller ring helst för kollar mailen så sällan. MVH André
tröttnat på cykla, säljer min umf för 2000, köpte den för 4000 för 2 sommrar sedan, vid snabbt köp kan jag sänka priset. Dämpen är lite småkonstig men inget som jag brydde mig om , utan tyckte nästan den va skönare än alla andras. Pga. det kan jag sänka priset lite till. Vid seriöst köp kan jag mmsa/maila bild på min, det här är polarens cykel men har en likadan. (utan växlar och frambroms)
Hej! Ska sälja min fina UMF Hardy 3:a pga nyköp. Mycket är bytt på cykeln: *Däck (maxxis däck) (800 kr) *Nya slangar (140 kr) *Ny framdämpare(1300 kr) *Nya handtag (250 kr) *Ny sadel (250 kr) *Nytt kedjeskydd(70 kr) Cykeln fungerar jätte bra,sakerna är bytta i år men har inte blivit använda. Pris:3000 kronor pris kan diskuteras Ring gärna för mer information, mailen är lånad!
har bestämt mig för att sälja cykeln då den knappt används. cykeln är snällt använd och i mycket bra skick. Nya däck och handtag Lager, fjädring, bromsar, växlar osv är i bra skick. just nu sitter det ett annat styre med lite längre styrhuvud på men om så önskas byter jag tillbaka. Mycket cykel för pengarna, riktigt skön och fungerar perfekt till det mesta. Kraftigt abuslås medföljer. Kan fraktas efter överenskommelse