Quantcast
Till salu inom: ”

umf hardy 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ED HARDY JACKA

Lysekil
ED HARDY JACKA

Lysekil
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Dirtbike UMF Hardy 2 som är i bra skick. Det är singelspeed på den nu. Det menas att det inte är på några växlar. Det är bra när man vill cykla i ramper och hoppa med cykeln. Jag har bytt styre, handtag och coola biljardkuleventiler på cykeln. Du får med Växlar Skivbroms till fram hjulet Ett extra styre Och ett par handtag Växlar och bromsen kan sättas på cykeln om så önskas.
ska nu sälja min downhill cykel, commencal DH suprem med rock shox boxxer WC dämpare fram. med 2 fjädrar en hård 90KG och en medium 70KG är i bra skick, inga bucklor eller sprickor i ramen, alla lager i cykeln är bytta i slutet av sommaren. fint nukeproof styre, pris "13000" har även en umf hardy 2 som är byggd till leksak. singelspeed, ställbar gaffel rock shox domain160-180mm fram. inget fram hjul på bilden följer med. pris ? finns säkert mycket att berätta men fråga gärna om ni undrar något mer.
Nu skall denna skönhet säljas! Har haft den ett tag och lekt med men har inte blivit något av de senaste åren. Den köptes ny -08 för ca 8000:- Enbart använd Street! Allt är i orginal, har inte behövs byta ut några delar på cykeln. Finns rostfläckar på några skruvar men inget på själva cykeln. Mer info, ring eller maila // Tobias
Tjena! Jag tänkte sälja min mountainbike för att den bara står. Det är en UMF Hardy 2, det vill säga en värstingmodell. Nypriset var ca 10000kr, jag tänkte sälja den för ca 4500, priset kan diskuteras vid snabb affär. Det sitter ett hydrauliskt bromssystem på cykeln så det är av kvalitet. Den har 18 växlar. Sitter nya drev baktill så de är i riktigt fint skick. Jag nås både på mobil och mail så det är bara att höra av sig om man är intresserad! Ha det bra!
UMF HARDY 2 STEEL 24" *Singelspeed Uppgraderat : Bromsar: STROKER RYDE hydraulic Styre: UMF 40mm RISE Handtag: BRAVE MACHINE Sadel: BRAVE MACHINE Dämpare: LAUNCH RST T8 Däck: MAXXIS 24" Gott Skick. __________________________ Ram :CUBE FLYING CIRKUS -2006 *Styrlager samt framdrev saknas Pris: 1000 :-