Quantcast
Till salu inom: ”

underskåp till handfat jula säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

4 längder

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dom här är köpta på K-rauta men passade inte för det ändamål jag tänkt. Dom är helt nya och ligger i sina original emballage. Dom är gjorda för väggmontering och ska inte stå på golvet som på bilden. Jag säljer dom betydligt billigare än jag köpt dom. Det är inte intressant för mig att sälja dom var för sig. Setet heter Minimaster 45 och googlar man på det så hittar man en pdf få alla mått och detaljer. Blockets regler förbjuder att jag lägger ut en länk. Mått: Underskåp; B; 42cm. D; 25cm. H; 60cm. Handfat; B; 45cm. D; 35cm. Skåpet har en hylla. Dörren går att hänga på båda sidorna beroende på hur man vill ha det. Jag kommer att ta bort den här annonsen när skåpet är sålt, så finns den kvar så finns skåpet kvar också.
Vitt tvättställsunderskåp/badrumsskåp/underskåptill handfat i stort sett i bra skick. H: 67 cm B: 55 cm D: 27,5 cm Ett hyllplan ingår. Skåpet kan ev. vara av modellen Siljan vit tvättställsskåp men med lite andra mått. http://www.skanskabyggvaror.se/produkt/siljan_vit_tvattstalsskap_60-5982 Säljs utan handfat/tvättställ och utan ben. Liten skada där en bit laminat har lossnat/saknas i vänster överkant samt att laminatet släppt en aning i överkant på samma sida, men sannolikt går att limma. (Bild kan mailas.) Prutat och klart. Endast seriösa köpare. Vi bor i Vallentuna, nära Täby Kyrkby.
Mycket stilren badrumsmöbel med keramiskt handfat, underskåp och, spegel/spegelhylla. Mjukstängande dörrar. Blandare ingår ej. Oanvänt och oöppnat! Säljes pga felköp. Köpt på Jula. OBS! Bilden visar skåp med 60-bredd. Mått: B480-520xH620xD300-440 mm
Handfat med vitt underskåp. (utan kran) Felköp som bara stått och tagit plats, ej brukat. Beslag och skruv ingår. Nypris: 1295kr på Jula Hämtas!
Kompakt badrumsmöbel med handfat och underskåp. Dörren kan höger e.vänsterhängas. 505x625x400 mm Helt nytt-har inte ens öppnat kartongen. Inköpt på Jula. Nypris 1295:-