Quantcast
Till salu inom: ”

uppblåsbar solstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Solstol

Ludvika

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt familjetält för 4 personer. Tältet är 3 år och är i fint skick. Det är enkelt att sätta upp för att pinnarna i stommen är färgmarkerade och vissa sektioner sitter samman med fjädring. När jag har tältat har jag lagt en presenning under själva "golvet" samt en presenning inuti vilket har skyddat bra mot slitage. I priset ingår även två sovsäckar, en uppblåsbar säng, el. pump, en campinglampa, två hopfällbara solstolar, två el. kyllådor, förvaringsbox till grejerna samt lite andra saker som passar för camping.
Säljer en mängd tillbehör till Barbie enligt nedan; - Stort ridhus med hage, två hästar varav en med vagn. - massa kläder varav fyra aftonklänningar. - pool, luftmadrass och uppblåsbar fåtölj. - skönhetssalong med massa tillbehör - campingutrustning med möbler, grill och solstolar. - dykarutrustning - kök med kylskåp och MASSOR med tillbehör till kök. - 2 stolar och 1 bord - dagbädd Allt säljes som paketpris! Går ej att plocka ut vissa saker. Allt eller inget! Passa på att handla julklappar redan nu. OBS! Priset som anges i annonsen är sista priset, ej prutbart.
I det närmaste nyskick! Förvarad på vinden sedan 60-talet i orginal wellpappkartong. Uppblåsbar kudde för bästa komfort.
Kryssningsfartyg med en mängd olika tillbehör. Innehåller bl.a buffé, solstolar och uppblåsbar pool. Båten är i bra skick då den inte är använd speciellt mycket. Bruksanvisning medföljer.
Komplett pool set 244cm x 66cm, poolpump, poolunderlägg, överdrag, dem är felfria, användes bara en sommar 350:-Vi har även en mindre uppblåsbar pool som ni kan få gratis på köpet. Liten barn plast stol 35:- Baden baden dyna, ren och hel 55:- Liten barn plast stol 35:- Solstol/Baden Baden madrass ren och hel 55:-