Quantcast
Till salu inom: ”

uppblåsbar tomte säljes

Julgardiner

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardin

Borås
Tomte

Göteborg

Tidigare annonser till salu

En liten promenad på 5 minuter så är ni på festivalområdet. Jag hyr ut : En st nybyggd stuga på tomten för ett sällskap på 4 -6 personer. Sovplatser finns i mitt helt nyrenoverade källargarage till ett sällskap på 4-6 personer. Toalett och dusch finns inne i huset. Tillgång till grill och altan. Bäddarna består av uppblåsbara dubbelmadrasser, jag tillhandahåller sängkläder, lakan, handdukar och badlakan om så önskas. OBS ! Jag vill ha aktsamma och trevliga gäster. Maila för prisuppgift och övriga frågor. Johan Nilsson
Stor uppblåstbar rutschkana med sago figur motiv. Ny, aldrig använd. Mått 6 meter bredd 6m djup och 6 meter hög. Mycket rolig och populär barn model. 1 rak rutchkana och en svängd. Tillverkad i kraftigt slittåligt pvc material. Kraftiga luftpumpar, går på 10 A 230V. Passar barn i ålder 1-10 år. Ny, endast uppblåst för kontroll 1 gång.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-06-15 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
Stor uppblåstbar rutschkana med sago figur motiv. Ny, aldrig använd. Mått 6 meter bredd 6m djup och 6 meter hög. Mycket rolig och populär barn model. 1 rak rutchkana och en svängd. Tillverkad i kraftigt slittåligt pvc material. Kraftiga luftpumpar, går på 10 A 230V. Passar barn i ålder 1-10 år. Ny, endast uppblåst för kontroll 1 gång.. Observera att angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2011-06-22 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
säljer Typ: Stor uppblåsbar trädgårdspool av standardmodell. Precis som de flesta av konkurrenterna är denna pool tillverkad i pvc-plast. Reningspump med reningsfilter ser till att hålla smuts och andra mindre föremål borta från poolen. Inbyggd tömningsventil är standard. Likaså stege. Insidan är tillverkad av nylon och polyester. Volymen anges till 12000 liter och måtten 4,5x1,1 meter. Cirkapris: 2300 kronor säljes för: 800kr hämtas på plats
Fyndfirman är en snabbt växande webbutik med ett brett sortiment. Vi säljer snygga produkter av bra kvalitet med fokus på att erbjuda våra kunder oslagbara priser. Betalningsmöjligheter: Kortbetalning, PayPal eller banköverföring. Kundtjänst: service@fyndfirman.se - Måndag till fredag: Kl. 08:00 till 16:30 Jultomten är väldigt enkel att få upp och att få ner. Tomten är elektriskt belyst och är ständigt uppblåst. Den är perfekt att avsluta tävlingar med som tar plats runt jul eller som dekoration under julhelgen.