Quantcast
Till salu inom: ”

uppstoppad berguv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uppstoppad Berguv i bra skick. Denna fågel är konserverad år 1942 vilket gör att den enligt Jordbruksverkets bestämmelser inte kräver något Citesintyg då fågeln är äldre än 1946, och därför får säljas utan problem. Pris: Högstbjudande (Utgångsbud 3000:-) (Maila ditt bud med namn och telefonnummer kommer jag uppdatera samtliga om det högsta budet. Skulle det vid "deadline" finnas fler än en som vill betala mer kommer jag kontakta er var och en så ni får en chans att vara med.) Den som har högsta budet Tisdag 16/8 får köpa fågeln och ombesörjer fraktkostnad eller eventuell avhämtning på plats. Jag bor i Centrala Timrå.
Stor uppstoppad gammal Berguv från 1944. Mycket fint skick för sin ålder. P.g.a. att fågeln är uppstoppad före 3 mars 1947 behövs inget cites-intyg från Jordbruksverket och därmed får den säljas helt lagligt. Är du intresserad så maila ditt namn+telefonnummer samt bud på fågeln. Den som har det högsta budet om några dagar kommer få köpa den. När jag känner att jag fått ett bra bud kommer jag avsluta affären snarast. Jag kommer då kontakta eventuella budgivare så alla får chansen att vara med. Så fort någon bjuder över mailar jag föregående budgivare med aktuellt bud. Eventuellt går transport att ordna på sträckan Sundsvall-Stockholm med avhämtning längs E4. Om den måste skickas står köparen för fraktkostnaden. Pris: 3000:- (Utgångspris)
Stor uppstoppad gammal Berguv (hanne) från 1944. Mycket fint skick för sin ålder. P.g.a. att fågeln är uppstoppad före 3 mars 1947 behövs inget cites-intyg från Jordbruksverket och därmed får den säljas helt lagligt. Är du intresserad så maila ditt namn+telefonnummer samt bud på fågeln. Den som har det högsta budet om några dagar kommer få köpa den. När jag känner att jag fått ett bra bud kommer jag avsluta affären snarast. Jag kommer då kontakta eventuella budgivare så alla får chansen att vara med. Så fort någon bjuder över mailar jag föregående budgivare med aktuellt bud. Eventuellt går transport att ordna på sträckan Sundsvall-Stockholm med avhämtning längs E4. Om den måste skickas står köparen för fraktkostnaden. Pris: 5000:- (Utgångspris)
Mastig uppstoppad Berguv säljes 2000:- eller högst bjudande. Älghorn med 13 taggar, Fint skick 1000:- eller bud. Vid frågor & intresse ring Sivan !
Ett mycket maffigt montage av en berguv, som kräver lite plats! Berguven är mycket väl bevarad. Det finns en skada på halsen, men den har lagats av konservator och syns ej. CITES-intyg finns. Pris: 5000 kr eller högstbjudande! Avhämtas utanför Sandviken. Skickas EJ. Fler bilder kan mailas!