Quantcast
Till salu inom: ”

uppstoppad iller säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Otroligt vacker iller nygjord bogmontering av iller på klippa väger inte mycket då stenen är gjord av konstmaterial. Pälsen är så blank mycket finare i verkligheten. Du som samlar på kommer se skillnaden denna är helt fantastiskt vacker, Säljer ur min privata samling. Bilderna var svåra att ta p.g.a. det knappt fanns dagsljus någon dag. Jag lovar dig du kommer älska den Storlek 63 cm lång och 38 cm hög. Själva illern 37 cm från nos till svans. Prutat och klart !
jag har en uppstoppad iller som jag gärna skulle vilja sälja om det är någon som är intresserad pris kan diskuteras. Varan skickas ej pga av postens hantering så ni får avhämta den hos oss.
Har en uppstoppad Iller i perfekt skick från Ankarsrum. Säljer den nu för 400:- plus frakt. Den är jättefin och tänderna och klorna är hela. Maila för fler bilder och info
1. Ortopedisk benställning från slutet 1800 början 1900tal: 500kr 2. Målning från ca 1850, inköpt på bukowskis auktion 2010 för 2000kr signatur saknas: säljes för 1000kr (defekt ram) 3. Uppstoppad iller, mycket bra skick: 2000kr Rick görna istället för att mejla. Har även mer kul kuriosa och antikt.
Uppstoppad iller säljes. Kan skickas om köparen betalar omkostnader.