Quantcast
Till salu inom: ”

iller säljes

Husdju
F

Tidigare annonser till salu

Jag måste tyvärr sälja min illerhona på 18 veckor. Hennes namn är Luna och hon har en underbar personlighet. Hon är i god hälsa och älskar att busa och få gå ut och gå promenader. Hon kryper gärna upp i knät för att sova. Hon går på låda 99% av gångerna. Koppelträning är inte helt hundra ännu men med tålamod så går det. Hon är fortfarande en valp och ibland blir hon för glad och då kan hon nafsa (Biter aldrig). Hon svarar bra på den uppfostran som jag använder mig av. Sele/koppel medföljer. Intresserad av Luna? Ring eller maila.
hejsan behöver ett nytt hem till min iller på grund av ändrade familjeförhållanden han är social nyfiken rolig liten baddare vill att han ska komma till ett bra hem kanske med andra illrar? huvudsakaen är att han får det bra min lilla merlin pris kan diskuteras men är inte viktigt huvudsaken är att han får det bra! merlin är 2 år gammal bur o lådor leksaker följer givetvis med så är du intresserad hör av dej...
Jag och min sambo har nu bestämt oss för att sälja våran illertös, vi har helt enkelt inte tiden och tålamodet för en iller. Alice är född i maj och är mycket lekfull och gosig. Hon är en bra bit på vägen till rumsren men inte riktigt där ännu. Hon behöver ett hem där hon kan stanna hela sitt iller liv och komma till någon som verkligen har all tid som Alice behöver. Hemmet är väldigt viktigt och vid rätt hem så kan priset disskuteras. Vid intresse så går det både bra att ringa och mejla.
Pg av flytt måste jag sätta ut min lilla pojke på foder under en period tills jag hittat en ny bostad. Detta görs ändast för en av familjemedlemmarna är allergiker. Detta kan vara ett ypperligt tillfälle för dig som är sugna på att skaffa iller men vill prova på innan du/ni bestämmer er helt. Känner du/ni att ni är manade för detta? Beretta om dig/er eller om ni har övriga frågor är ni med mycket välkommna att höra av er på mail till oss.