Quantcast
Till salu inom: ”

iller säljes

Tidigare annonser till salu

Clifford den stora röda hunden, Cleo och T Bone i sitt första filmäventyr! Clifford och hans vänner ger sig ut på en lång resa och hamnar mitt i en talangjakt där förstapriset är Tummy Yummies hundmat i stora lass. Med hjälp av sina nya vänner, Shackelford den flygande illern och Rodrigo den stentuffe Chihuahuan, tar Clifford sig an uppgiften att förvandla ett misslyckat cirkusnummer till en succé. Som alltid är det tack vare Cliffords stora hjärta som allt ordnar sig till sist. Rösterna känns igen från den prisbelönta tecknade TV-serien, till exempel John Ritter som Clifford, Jenna Elfman, John Goodman, Judge Reinhold mfl.
Jag måste tyvärr sälja min illerhona på 18 veckor. Hennes namn är Luna och hon har en underbar personlighet. Hon är i god hälsa och älskar att busa och få gå ut och gå promenader. Hon kryper gärna upp i knät för att sova. Hon går på låda 99% av gångerna. Koppelträning är inte helt hundra ännu men med tålamod så går det. Hon är fortfarande en valp och ibland blir hon för glad och då kan hon nafsa (Biter aldrig). Hon svarar bra på den uppfostran som jag använder mig av. Sele/koppel medföljer. Intresserad av Luna? Ring eller maila.
Jag och min sambo har nu bestämt oss för att sälja våran illertös, vi har helt enkelt inte tiden och tålamodet för en iller. Alice är född i maj och är mycket lekfull och gosig. Hon är en bra bit på vägen till rumsren men inte riktigt där ännu. Hon behöver ett hem där hon kan stanna hela sitt iller liv och komma till någon som verkligen har all tid som Alice behöver. Hemmet är väldigt viktigt och vid rätt hem så kan priset disskuteras. Vid intresse så går det både bra att ringa och mejla.