Quantcast
Till salu inom: ”

uppstoppad påfågel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket vackert och unikt montage av påfågel i fullt spel. Ingen av dina vänner kan visa upp en sådan färgrik, udda och naturlig inredningsdetalj. Den går att ställa högst upp i en lite djupare bokhylla, på ett litet bord eller kista eller rent av på golvet men den gör sig bäst om den får komma upp lite. Jag vill ha mellan 5-7000 kronor för den. Priset är beroende av antalet intressenter. Ring eller e-posta till Jeanette. Oseriösa förfrågningar besvaras inte.
Utbildningsradion i Stockholm letar efter en uppstoppad påfågel som kommer att användas under en dags inspelning. Har du en uppstoppad sådan tveka inte att höra av dig. Yrkeskategori: Rekvisita Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Fin påfågel, ca 120-130 cm. Säljes pga kommande platsbrist. Fågeln dog en naturlig död på 50-60-talet. Kontakt endast via telefon. Ring Hans på 070-5663796
Hej! Säljer nu en uppstoppad påfågel och en svan i väldigt gott skick! Svan 700:- Påfågel 900:-
Påfågel uppstoppad år 1852.