Quantcast
Till salu inom: ”

tama fåglar till salu säljes

Sälsommar
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en pratsam tam & social Grå Jako kille (DNA testad) som söker nytt hem. Van vid barn & andra djur.Älskar att vara med på allt,åka bil är en favorit ;) Maila och berätta lite om vad du/ni har att erbjuda mig så hör matte eller husse av sig :) Mitt nya hem kommer att väljas ut med stor noggrannhet ! (Jag är ringmärkt & djurtillstånd finns)
hejjj hejjjj! tänkte bara säga att jag har 6 st underlater som jag vill sälja efter som jag har ej så mkt tid för dem längre och jag fick extra jobb dem är 3 st haner och 3 st honer dem är typ 1 år gamla plus jag har två olika typer av bur en stor och andra är liten om ni vill köpa bur och fåglarna kan jag räkna för er bra och billigt pris ingår mat och massor med leksaker och till behöver till mat OBs om ni vill ha barn underlater det har jag med och barnen är tama jag svarar på helst på moilen 0735773268
Har en Underlat med ovanlig färgtäckning. Hon har bott hos oss ett par tre veckor men det funkar inte med den andra underlaten som vi har ( en hane ) Han är elak mot henne så vi fick dela på dom. Hon bor nu i en fin bur med allt som en Underlat behöver. Bad matskålar pinnar drick behållare. Allt ingår och några reserv saker. Hon är lite rädd nu = inte tam. Men dom blir tama mycket lätt bara man håller på lite med dom. Hon är köpt i djuraffären i Karlahamn. Fågel bur och tillbehör vill vi ha tre hundra kronor för.
HEJ! nu ska jag sälja mina vackra fåglar pga har inte tid med dom längre,grönan är lite tam de går att arbeta med ha han har aldrig bits eller något annat,den gula är rädd för hon är ung fortfarande så de går och göra henne tam om man lägger tid på henne,de följer med massa leksaker och nu bur jätte fin,RING FÖR MER INFO! FÅGLARNA ÄR INTE VILDA!! priset kan diskuteras vid snabb affär! fler bilder kan mejlas!
Två fina nymfparakiter. Hanen - Brokig och honan är naturfärgad. Dom har fått en kull på tre ungar. Dom är super bra föräldrar och skulle passa bra som avelsdjur. Honan är tam, hanen kan sitta på fingret ibland. Hanen är väldigt nyfiken och är snäll så det går att göra honom väldigt tam om man har lite tålamod. Båda fåglarna är runt året precis. Bur och tillbehör medföljer