Quantcast
Till salu inom: ”

uthyrning badtunnor gävle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har två studentrum för uthyrning. Båda rummen ligger avlägset på högsta våningen i huset. Vi blir max tre personer som får dela kök och badrum.Det är väldigt gott om plats stort kök på 20kvm, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kommunikationerna till stan i Gävle är riktigt bra. 8min gångväg till bussen 1an som går på vardagarna varje tionde minut både mot Gävle och köpis.Restiden med bussen till Gävle centrum är cirka 15min. Jag är väldigt ordningsam ordentlig person och vill även att du ska vara det.Ej rökare och partyfolk.Det är otroligt lugnt och fint här ute.Står bondgård med grillhus ute och badtunna och gym. Priset gäller alltså per rum/person Tänkte hyra ut från 1 sep men det går att komma in även tidigare vid behov.
Året-runt uthyrning i gästrika Gästrikland. Stugorna, som ligger nära varandra, passar lika bra för romantiska par, familjer och grupper (upp till 26 st). Välj om ni vill ha det lugnt eller fullpackat med aktiviteter - listan är oändlig alla årstider och lov. Nära till Ockelbo, Furuvik, Gävle, Högbo, Kungsberget och Sandviken. Stockholm endast 2 timmar bort. Rymliga moderna kök har allt man kan förvänta sig. Vardagsrummen har bäddhörnsoffa, soffbord, kabelTV och DVD-spelare. Sovrummen har sköna sängar. I badrummen dusch, WC och tvättställ. Tvättmaskin och grillkåta beroende på stuga. På sommaren är det enkelt att ta sig ner till den barnvänliga stranden och bada i sjön där man också kan fiska och paddla plus allt annat som en svensk sommar kan erbjuda. Hösten ger härliga skogspromenader i bär- och svamprika skogar. På vintern skidåkning (på längden och tvären), snöskoteråkning, isfiske, hundslädeåkning, Elitseriehockey, allsvensk bandy, bastu, badtunna, pulkaåkning. Vårkänslorna blir starkare här pga närheten till naturen. Naturlivet är typisk svensk barrskog vilket innebär att rådjur, rävar och älg ibland kommer nära. I hyran ingår cyklar, båt, kanot, flotte, barnsäng, barnstol. Även böcker, filmer och spel för både barn och vuxna, samt pulkor på vintern, finns. Sänglinnen och handdukar kan hyras, men det går lika bra att ta med eget. Telia mobil internet kan också hyras. Hundar, som är rumsrena och kan vara nära andra hundar och barn, är välkomna. Finns även möjlighet att hyra andra stugor genom oss, vilket gör att vi nästan aldrig har fullt. Pris per vecka är 2,700-4,500 kr beroende på stuga och säsong med flexibla ankomstdagar. Kan även hyras 1-6 nätter samt flera veckor/månader i rad. För företag som har resande medarbetare är detta ett utmärkt alternativ till hotell och vandrarhem. Billigare och mer hemlik bostadsmiljö. Swescot är momsregistrerat och kan fakturera i efterhand. Hör av dig så berättar vi mer.
Året-runt uthyrning i gästrika Gästrikland. Stugorna, som ligger nära varandra, passar lika bra för romantiska par, familjer och grupper. Välj om ni vill ha det lugnt eller fullpackat med aktiviteter - listan är oändlig alla årstider och lov. Nära till Ockelbo, Furuvik, Gävle, Högbo, Kungsberget och Sandviken. Stockholm endast 2 timmar bort. Rymliga moderna kök har allt man kan förvänta sig. Vardagsrummen har bäddhörnsoffa, soffbord, kabelTV och DVD-spelare. Sovrummen har sköna sängar. I badrummen dusch, WC och tvättställ. Tvättmaskin och grillkåta beroende på stuga. På sommaren är det enkelt att ta sig ner till den barnvänliga stranden och bada i sjön där man också kan fiska och paddla plus allt annat som en svensk sommar kan erbjuda. Hösten ger härliga skogspromenader i bär- och svamprika skogar. På vintern skidåkning (på längden och tvären), snöskoteråkning, isfiske, hundslädeåkning, Elitseriehockey, allsvensk bandy, bastu, badtunna, pulkaåkning. Vårkänslorna blir starkare här pga närheten till naturen. Naturlivet är typisk svensk barrskog vilket innebär att rådjur, rävar och älg ibland kommer nära. I hyran ingår cyklar, båt, kanot, barnsäng, barnstol, pulkor. Även böcker, filmer och spel för både barn och vuxna finns. Sänglinnen och handdukar kan hyras, men det går lika bra att ta med eget. Telia mobil internet kan också hyras. Hundar/katter, som är rumsrena och kan vara nära hundar och barn, är välkomna - kostnad 100 kr per djur. Finns även möjlighet att hyra andra stugor genom oss, vilket gör att vi nästan aldrig har fullt och vi kan ta emot 26 st gäster. Pris per vecka är 2,700-4,500 kr beroende på stuga och tid på året med flexibla ankomstdagar. Kan även hyras 1-6 nätter samt flera veckor/månader i rad. För företag som har resande medarbetare är detta ett utmärkt alternativ till hotell och vandrarhem. Billigare och mer hemlik bostadsmiljö. Swescot är momsregistrerat och kan fakturera i efterhand. Hör av dig så berättar vi mer.