Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar gävle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu måste vi tyvärr sälja Zara på grund av allergi. Hon är ca 5 månader gammal. Hon har alltid varit inne-katt och är full av energi, men samtidigt otroligt tillgiven. Hon behöver ett kärleksfullt hem. Köpte henne för 300kr från första början. Hon är otroligt sällskaplig, gosig och väldigt unik. En snällare och sötare katt är svårt att få tag på. Det som ingår i priset är även kattlåda, klösbräda, matskål och kattkläder. Därav priset. kontakta via mail om ni är intresserade så hör vi av oss.
Hejsan! Det är nu dags för våra 4 underbara kattungar att lämna sitt bo i slutet på veckan, då de blir 12 veckor. Det är 3 honor och en grabb. De är rumsrena, äter vanlig mat, såklart så diar de sin mamma när tillfälle ges :) De är avmaskade men inte vaccinerade. Våran förhoppning är att de kommer till kärleksfulla ägare som tar hand om dem och ser den för den individen de är. Vana vid barn och andra katter, väldigt sociala, lekfulla, kurrar när det är dags att kela :) Svarar endast via mail, och det går bra att fråga eller om Ni vill ha fler bilder
Lex är en svart, söt, väldigt tillgiven och superbusig kattunge som är född den 3 maj 2011 och nu på tisdag alltså blir 13 veckor gammal. Han vill därför nu flytta till ett bra nytt hem, gärna med någon tidigare kisse så att han får sällskap. Bara riktiga kattälskare behöver höra av sig eftersom jag vill att han ska få det bra och tryggt i sitt nya hem.
Har fått 2st. kattungar pg.a lite ändrat boende. Det är honkatter. Dom är 13v gamla, och mycket snälla mot varandra, har bara varit inne. Båda två är helt rumsrena, och tvättar sig, och har god aptit. Det är synd att vi inte kan ha dom kvar, men det går tyvärr inte. Ser helst att dom hämtas tillsammans, och självklart att dom får det bra. Priset kan diskuteras. Ring: 070-791 93 26 070-781 93 26 070-791 77 44 Ej mail.
Den här lille sötnosen söker nytt hem. Det är en hane som är leveransklar om en vecka, alltså 27/9. Vi ser gärna att han kommer till ett hem där han har tillgång till att vistas utomhus. Priset ligger på 350kronor för att vi ska veta att det är seriösa köpare. Maila eller ring om du är intresserad. Det finns fler bilder om ni skulle vilja se.