Quantcast
Till salu inom: ”

uthyrning vattentank 1000l säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

LMC I I650
F
Kristianstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För uppdrag hos vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som förare för vattentank. Tjänsten kommer att starta i mitten av maj och sträcka sig över sommaren. Den första arbetsveckan kommer fungera som upplärningsperiod, och du kommer den veckan arbeta dagtid. Därefter blir arbetstiden förlaggd nattetid mellan 19-06 med 1h rast. Du kommer att arbeta fyra nätter/vecka. Personliga egenskaper Krav för att bli aktuell för tjänsten är att du innehar B-körkort. Mediterande är därutöver om du har kunskaper kring jordens och trädens behov av bevattning. Som person vill vi att du: - Är pålitlig och ansvarstagande - Tycker om att arbeta tillsammans med andra - Är en säker förare Vi eftersträvar en jämn åldersfördelning, och ser därför gärna något yngre sökande till tjänsterna.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning För uppdrag hos vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som förare för vattentank. Tjänsten kommer att starta i mitten av maj och sträcka sig över sommaren. Den första arbetsveckan kommer fungera som upplärningsperiod, och du kommer den veckan arbeta dagtid. Därefter blir arbetstiden förlaggd nattetid mellan 19-06 med 1h rast. Du kommer att arbeta fyra nätter/vecka. Personliga egenskaper Krav för att bli aktuell för tjänsten är att du innehar B-körkort. Mediterande är därutöver om du har kunskaper kring jordens och trädens behov av bevattning. Som person vill vi att du: Är pålitlig och ansvarstagande Tycker om att arbeta tillsammans med andra Är en säker förare Vi eftersträvar en jämn åldersfördelning, och ser därför gärna något yngre sökande till tjänsterna.
Vattentankar tex för bevattning i trädgården, dieselolja, spillvätskor mm. Istället för vattentank kallas de kanske vattenbehållare, spilldunk, plasttunna, tunna, behållare, bevattning, spillolja, diesel eller vad man nu söker efter, men det är en sådan här som löser behovet! Jag har åtta stycken som det varit en helt ofarlig klarningsvätska i. Möjligen inte helt optimalt för dricksvatten till människor men helt ok för bevattning mm. Jag köpte dessa för att bygga ett bevattningssystem till trädgården eftersom vi har bevattningsförbud här på Ingarö, men det projektet tycks aldrig bli tillräckligt prioriterat och nu behöver jag platsen för en släpvagn istället. Tankarna har stort skruvlock ovantill och avtappningskran nertill med standardkoppling. Pris 700kr/st Paketpris om du tar alla åtta. Finns för avhämtning i Långvik på Ingarö.
Ett trevligt väl utrustat radhus som är ca 3 år gammalt i mycket bra skick säljes. Det ligger i östra Pattaya som är lugnt och fridfullt, men ändå bara en färd på ca 10 minuter med moppe eller bil till alla aktiviteter i Pattaya city. Lätt att hyra ut, och man kan enkelt finansiera det via uthyrning (så har vi gjort då vi inte själva har bott där). Radhuset har vardagsrum med öppen planlösning med köket, två sovrum med aircondition, två badrum med varmvatten i båda duscharna, europeiskt kök, spis, ugn, micro, kyl etc. Huset är fullt möblerat med all husgeråd så man kan bara flytta in direkt. Området är mixat med både utlänningar och thai, så det är ingen svenskby men det bor svenskar i området och i samma gata. Grannsämjan är mycket god. På gatan utanför området finns alla möjliga bekvämligheter beroende på vilka intressen man har, men bla restauranger, marknader, affärer, post, bank, läkare, apotek, bagare (där man kan köpa nybakade fransbrödbullar på morgonen), barer, verkstäder, tattoshop, atm, frisör, massage, etc etc. Man behöver inte åka långt för att finna det man behöver eller vill ha. Tv med svensk kanal samt massor av andra, dvd, internet. Egen elmätare så man har den lägsta taxan, tillhör man en inrättning är ofta eltaxan 3-4 ggr högre än elverkets standard. Huset har pvc fönster som ej ruttnar eller blir angripna av insekter etc, är utrustat med jordfelsbrytare, har hängrännor, extra vattentank som ligger under jorden på 1000 liter samt pump för bra tryck. Priset är endast 1 150 000 thailändska baht och det blir ca 260 000 kronor med dagens kurs. Ett mycket schysst pris med tanke på husets fina skick och utrustning, det bör ses.