Quantcast
Till salu inom: ”

utomhuslyktor säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

1st Gjutjärnslykta för utomhusbruk säljes. OBS! Fabriksny med garanti. Info: Totalhöjd: 3690 mm. Höjd till lampa: 2982 mm. För 125 W lampor. Fundament för gjutning ingår. Denna utomhuslykta säljs på uppdrag av ett företag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 24 April Klicka på länken nedan för att komma till auktionen Gjutjärn Gjutjärns lyktor Utomhuslyktor Lyktor för utomhusbruk Lykta
Helt oanvänd tre-kupig utomhuslykta med kopparkupor. 210 cm hög. Endast avhämtning. Ring eller maila. Pris: 500 kronor
Vi säljer 4 st utomhuslyktor av kvalitetsmärket Markaryd Sweden. Alla är likadana och helt nya i kartong. Säljes pga fel färg för vårt hus. Otroligt läckra och snygga, mörkgråa, ni hittar dem på Markslöjds hemsida, lampan heter Magnus. B 17,8, H 30,2, D 12,5 Ip 44, vi köpte dem för 790 kr st = 3160 för fyra och vi säljer våra fyra för 1000 kronor eller 400 kronor styck.
Hejsan! Vi fick aldrig plats för våra utomhuslyktor/lampor så nu säljer vi dem. Det är 4 st av märket Liten Uddevalla och de är aldrig använda och kvar i kartong. Söta och lite gammaldags i looken. Materialet ser ut som gamla sjölyktor i rost/kopparlik färg.