Quantcast
Till salu inom: ”

vägbommar pris säljes

Tidigare annonser till salu

vägbom Helgalvaniserade ställbara 3,5-5,5m slagskydd levereras med två stolpar Pris: 1750:-+m ************************* Avspärrningsgrindar Arbetsgrindar för tillfällig avspärrning är tillverkade i galvaniserat stål. Arbetsgrindarna är enkla att koppla samman och kan ställas upp sammankopplade även på ojämnt underlag. Levereras som standard med reflex.Vikten är 16,6 kg. bredd:2,40m höjd: 1,10m Pris: 595:-/st+m 10% vid köp av 5st eller fler ******************************************* Ring eller maila för mer info! Vi har allt för omgående leverans! Vi skickar över hela landet Wictor.a 0730-545247 www.bmiemmislov.se
Härlig ljus lägenhet som ligger på ett berg med fri utsikt över Skurusundet. Det är med sorg jag nu måste lämna denna välplanerade lägenhet pga barnen flyttar hemifrån. Närhet till både friluftsliv (Nyckelviken) och stort affärscentrum ( Nacka Forum). Badar på sommaren i Långsjön där man även springer sin runda. Barnen har mycket bra på vår gård där vägbommar finns så barnen fritt och säkert kan leka på gräsmattor och lekplatser. Lägenheten är uppdaterad ganska nyligen så den ser mycket fräsch ut så det är bara att flytta in.
1st bommaskin 2 st bomrör 1 st replex bomrör 1 st LED slinga bomrör Nu erbjudande endast 18900:- Referenser: Copenhagen malmö port 14st Sandvik Tetra Pak Alfalaval Om företaget Swefence är en firma som säljer och monterar stängsel och områdeskydd till Villa och industri , vi utför kompletta entreprenader inom områdeskydd och markarbeten. Vi arbetar i stora delar av Sverige och Danmark.
Otroligt pris för en av marknadens bästa vägbommar 15400+moms I paketet: 1 Bommaskin 1bomrör 1 reflex 1Ledslinga Referenser : DSV Alfalaval Tetrapak Bring Om företaget Swefence är en firma som säljer och monterar stängsel och områdeskydd till Villa och industri , vi utför kompletta entreprenader inom områdeskydd och markarbeten. Vi arbetar i stora delar av Sverige och Danmark.
Tågbana med ca 100 byggdelar av märket Brio och andra märken men som passar ihop med varandra. En uppfällbar tågbro, en bro som kan rotera, en tågkorsning med roterande platta, en del med två vägbommar, ett tåggarage, två tunnlar, böjda och raka delar m.m. Medföljer flera lok och vagnar, varav en är batteridriven som passar tågbanorna. Medföljer även byggklossar och träd som kan byggas bredvid tågbanorna. Medföljer också ett lok och vagnar som tillhör serien Tomas Tåget samt ett stort lok som låter. 1000kr. Ring 070-7510607 vid intresse.

... eller prova att söka på vägbommar begagnat