Quantcast
Till salu inom: ”

väggstol nadja mio ek säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mio eksäng
F
Västerås
Matbord.

Borås
Kuddar

Kristinehamn
Kuddar

Kristinehamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Nu är det dags att säga farväl till en underbar soffa. Det är en 3-sits soffa och är köpt från Mio sommaren 2008. Varför jag säljer den nu är att det är dags att bryta ny mark och flytta till en större lägenhet. Soffan är i mycket bra skick. Avtagbar och tvättbar klädsel. Längd: 229 cm Bredd: 91 cm Soffan finns i Mariehäll, Sundbyberg (Bromma) Hör gärna av er vid eventuella funderingar! Möjlighet till att pruta vid snabb affär!
Hej säljer nu iväg det jag ej använder då det fanns mer möbler i huset. 1st Ikea Hopen sängstomme 180cm Ek färgad den är i fint skick använd totalt drygt ett år. Pris: 650:- 1st MIO tvåsits soffa vit nypriset var 13500:- säljes för 4000:- soffan är i fint skick använd ett år av de som bodde här tidigare. 1st databord stabilt och i fint skick säljes för 450:- 1st lång äldre gardin stång i furu pris 400:- liten tv-bänk med glas hyllor pris: 400:- Ring vid frågor priserna kan diskuteras vid snabb smidig affär. / Jessica
Nu säljer jag min älskade TV-möbel som jag köpte på Mio för 1,5 år sedan. Anledning till detta är att jag blivit sambo och hon gillar den inte lika mycket som jag. Tyvärr har jag inte mycket att välja på än att sälja. Möbeln är i ekfanér och väger 100 kg. Den står till viss del på golvet men måste fästas i väggen. Nypriset på möbeln är 5850 kr och den är 1,5 år gammal. Bredd 120 cm, Höjd 173, cm Djup 45 cm. Tyvärr hann vi flytta innan jag hann ta en bra bild. Hoppas att min TV-bänkfår en god ny ägare.
Vi säljer nu vårt fina skrivbord från MIO. Det är inköpt 2007 på MIO från serien Rozie till ett inköpspris av 4595 kr. Ett underbart "lantligt" skrivbord med moderna funktioner som utdragbara lådor och möjlighet att få in tangenbord i mittenlådan. Måtten är 140 bred *60 djup och 76 hög. Färgen antikvit och den är slipad för att se antik ut. Dock håller den högsta kvalitet och är i absolut nyskick. Skrivbordet säljs nu pga flytt för endast 2300 kr!! Vi säljer oxå en original Teakbyrå från tidigt 60-tal. Mycket fint skick med härlig patina. På högersida finns 5 utdragslådor och på vänster sida en skjutdörr där hyllplan finns för att avdela höjden. Små märken på vänster skjutdörr och vissa små färgförändringar på ovansidan som bara ger möbeln charm och visar sin rätta ålder. Svensktillverkad i Småland tidigt 1960 tal. Inköpt på Auktion 2009 för 2800 kr. Säljs nu för 1500 kr!!