Quantcast
Till salu inom: ”

värde tavla svedin ove lennart säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Malmö
Tavla Olja

Göteborg
Tavla Olja

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Örnen har landat !!! Två stora tavlor med äkta färglitografier av skicklige naturkonstnären Lennart Sand. Motiv - ståtliga och mäktiga örnar. I ett av motiven också tillsammans med korpar. Se bilder. Båda tavlorna är i perfekt skick och mäter hela 85x64 (64x85) cm i yttermått. Proffsig inramning. Litografierna är numrerade och signerade. Pris per tavla 900 kr och vid samtidigt köp av båda endast 1400 kr (bud). Tavlorna kan levereras i stockholmsområdet. Kan naturligtvis också avhämtas men skickas ej.
En vacker tavla målad av konstnären Swedin, OveLennart. Från 1955. Info tagen från baksidan av tavlan: "Målaren född i Malmö 1915, stud. vid Tekniska Skolan i Finland och Tyskland med flera platser. Han har målat figur (naket) samt landskap, ofta med motiv från Bohuslän - Malmö". I bra skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en riktigt stor New York tavla som tyvärr inte fick plats där jag först tänkt, har inte exakta måtten men 116cm hög och 224cm bred om jag inte minns fel. Canvas på träram, hängs upp på två skruv. Liknande tavlor i denna storlek kostar 4000kr+ nya, min har varit i ett vårdat hem där det inte röks inne och inte hängt i direkt solljus. Vill ha 1500kr och för att få hem den krävs troligtvis skåpbil eller släp. Byten kan vara av intresse om det är något av högre värde som jag antingen har användning för eller kan sälja vidare utan krångel, men föredrar givetvis pengar! Finns i vidablick i Norrköping och det går bra att komma och kolla så det verkligen är vad ni letar efter innan ni bestämmer er.
Då jag inte är någon expert på tavlor så ger jag lite enkel information. Varje tavla består av flera olika bilder. Inköps värdet ligger kring 5000kr för alla tavlor. Säljer dem då jag inte har plats för dem. Har ingen bild då dem sitter på vägen så ni får fantisera lite grann hur dem ser ut då. Säljer dem för 700kr styck eller alla tre för 1500kr.
Unikt hantverk som inte finns på den svenska marknaden. Intarsia tavlor är inte målade tavlor utan det är olika typer av träslag som är inlagda, i detta fallet finns det även inslag av pärlemo, som man ser på bilderna. Dessa tavlor har ett värde runt 1000 svenska kr i dagsläget på marknaden. "Intarsia är en italiensk term för en typ av inläggning där platta utsmyckningar gjorda av bitar av olika färgade träslag är inlagda för att forma ornamentala mönster, arkitektoniska perspektiv, figurscener med mera på bland annat väggpaneler, körstolar och möbler i rum." Motiv: fåglar På bilden är det två olika tavlor. Nyskick. Mått: 40x30 (gäller båda tavlorna) Pris 550:-/st Smsa för fler bilder Går även att skickas på post men då står du för frakten.