Quantcast
Till salu inom: ”

värja säljes

Vindsjälar
F

Tidigare annonser till salu

Hon är snygg. Hon är smart. Hon är farlig. Den framgångsrika stjärnåklagaren Miranda Wells (Melanie Griffith) har allt - tills hon hamnar i polisens blickfång, misstänkt för mordförsök på sin sekreterare och hennes man. Men Miranda släpps fri när det visar sig att hennes manlige bekant Russ är den skyldige. Eller är han det? Reportern Dave Lopez (Esai Morales) börjar gräva i fallet och upptäcker att Miranda Wells är insyltad i en rad bedrägerier och märkliga sammanhang. Men Lopez får själv svårt att värja sig mot Mirandas förföriska spel och blir motvilligt hennes älskare. Snart inser han att han själv hamnat i blickfånget. Mirandas dödliga blickfång.
Nordstedts 1989. Inb. Skyddsomslag. Mycket gott skick. 210 sidor. "Om det finns en Gud som ser till människorna med kärlek, så hoppas jag att han ser till vår familj, som har haft så mycket bekymmer med kärleken, mest för att den funnits i ett sådant övermått." HUNDSTJÄRNAN är en modern saga om människor prisgivna åt en flödande och bisarr kraft, kärleken. Med humor och gryningsgrå poetisk styrka skildras en ung människas försök att värja sig mot kärleken och mot de vuxnas kaotiska värld.
Bonnier Pocket 1983. Gott skick. 248 sidor. Alltsammans börjar när Harriet lämnar honom. Rickard Hansson är 29 år och lärare, och de har levt tillsammans i sju månader när hon ger sig av. Författaren låter honom berätta om tomheten och den längtan efter Harriet som börjar bryta ner honom, även rent fysiskt. Rickard borrar sig allt längre in i en känsloförlamnning och värjer sig sturigt mot andras försök att vara till hjälp. En gripande roman, en enkel men ändå mångtydig berättelse om en man som håller på att gå under i sitt försök att avskärma sig från omvärlden, men som till sist skymtar en väg tillbaka till det öppna och meningsfulla livet där kärlek är gemenskap.
Nordstedts 1989. Inb. m skyddsomslag. Gott skick. 210 sidor. "Om det finns en Gud som ser till människorna med kärlek, så hoppas jag att han ser till vår familj, som har haft så mycket bekymmer med kärleken, mest för att den funnits i ett sådant övermått." HUNDSTJÄRNAN är en modern saga om människor prisgivna åt en flödande och bisarr kraft, kärleken. Med humor och gryningsgrå poetisk styrka skildras en ung människas försök att värja sig mot kärleken och mot de vuxnas kaotiska värld. /Finns i Gbg.
B Wahlströms ungdomsböcker - Fantasy. 1995. Kartonnage i mycket gott skick. 260 g. Tredje boken i en trilogi. Pojken Jakkin bor på en planet långt ute i världsrymden. Han ägnar sig åt att föda upp drakar, men just nu är han på flykt uppe i bergen tillsammans med Akki, flickan han älskar. Hem törs han inte återvända, för han har blivit oskyldigt anklagad för ett bombdåd som dödat både människor och drakar. Inifrån grottan hör Jakkin och Akki ett sällsamt lockrop. Det skrämmer dem, med de kan inte värja sig mot det. Långsamt börjar de klättra ner i underjorden.