Quantcast
Till salu inom

"värja säljes"

Sundsvall
3 dagar

Brons svärd

3 400 kr
Blocket.se
Arvidsjaur
7 dagar

Prydnadsvapen

400 kr
ABC-Annons.se
Eskilstuna
8 dagar

Ny AEG Dewalt Ryobi metabo...

500 kr
Blocket.se
1 månader

Blankvapen (Rapir)

2 600 kr
Blocket.se
Butik Hallands län
11 år

Lethal Seduction

Hyrahyra.se
Butik Västernorrlands län
11 år

Bullet Boy

Hyrahyra.se
Butik Kalmar
11 år

East is East

Hyrahyra.se
Butik Gotlands län
11 år

Änglagård - Andra sommaren

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
11 år

Possession

Hyrahyra.se
Butik

Värja med Mask

69 kr
NYTT Buyersclub

Tidigare annonser till salu

Hundstjärnan

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Nordstedts 1989. Inb. Skyddsomslag. Mycket gott skick. 210 sidor. "Om det finns en Gud som ser till människorna med kärlek, så hoppas jag att han ser till vår familj, som har haft så mycket bekymmer med kärleken, mest för att den funnits i ett sådant övermått." HUNDSTJÄRNAN är en modern saga om människor prisgivna åt en flödande och bisarr kraft, kärleken. Med humor och gryningsgrå poetisk styrka skildras en ung människas försök att värja sig mot kärleken och mot de vuxnas kaotiska värld.
35 kr
Bokbörsen.se

Härlig är jorden

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
Bonnier Pocket 1983. Gott skick. 248 sidor. Alltsammans börjar när Harriet lämnar honom. Rickard Hansson är 29 år och lärare, och de har levt tillsammans i sju månader när hon ger sig av. Författaren låter honom berätta om tomheten och den längtan efter Harriet som börjar bryta ner honom, även rent fysiskt. Rickard borrar sig allt längre in i en känsloförlamnning och värjer sig sturigt mot andras försök att vara till hjälp. En gripande roman, en enkel men ändå mångtydig berättelse om en man som håller på att gå under i sitt försök att avskärma sig från omvärlden, men som till sist skymtar en väg tillbaka till det öppna och meningsfulla livet där kärlek är gemenskap.
12 kr
Bokbörsen.se

Hundstjärnan

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Nordstedts 1989. Inb. m skyddsomslag. Gott skick. 210 sidor. "Om det finns en Gud som ser till människorna med kärlek, så hoppas jag att han ser till vår familj, som har haft så mycket bekymmer med kärleken, mest för att den funnits i ett sådant övermått." HUNDSTJÄRNAN är en modern saga om människor prisgivna åt en flödande och bisarr kraft, kärleken. Med humor och gryningsgrå poetisk styrka skildras en ung människas försök att värja sig mot kärleken och mot de vuxnas kaotiska värld. /Finns i Gbg.
40 kr
Bokbörsen.se

Drakungarna

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
B Wahlströms ungdomsböcker - Fantasy. 1995. Kartonnage i mycket gott skick. 260 g. Tredje boken i en trilogi. Pojken Jakkin bor på en planet långt ute i världsrymden. Han ägnar sig åt att föda upp drakar, men just nu är han på flykt uppe i bergen tillsammans med Akki, flickan han älskar. Hem törs han inte återvända, för han har blivit oskyldigt anklagad för ett bombdåd som dödat både människor och drakar. Inifrån grottan hör Jakkin och Akki ett sällsamt lockrop. Det skrämmer dem, med de kan inte värja sig mot det. Långsamt börjar de klättra ner i underjorden.
65 kr
Bokbörsen.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord