Quantcast
Till salu inom: ”

världsmästarcykeln säljes

Tidigare annonser till salu

Crescent Världsmästarcykeln. Ramhöjd: 60cm Cykeln är i toppskick och har vårdats med kontinuerlig service genom åren. Cykeln har alltid stått inomhus och har inga rostfläckar överhuvudtaget. Cykeln finns på Södermalm och säljes på grund av att den inte får plats i lägenheten mer. Hör av dig om du är intresserad av en cykel av högkvalité!!! Maila!! Så ringer jag upp. /Peter
Dags att sälja cykel som varit trogen i många år men på senare dag bara stått och vilat i utehuset. Det är den berömda världsmästarcykeln som har passerat tiden då den slog världsrekord. Nu går den från plats A till plats B på normal tid. Cykeln passar den mindre människan. Jag är hyfsat lång så jag kan inte cykla på den utan att det ser löjligt ut. Priset ligger på 400 svenska kronor. Den finns att hämta i Malmö och den kommer inte att skickas på posten eller liknande, endast avhämtning.
Säljer nu min tävlingscykel som jag har fått efter min Morfar som tävlingscykla. Det är en Crescent Värdsmästarcykel. Har orginalstänkskärmarna som visas på bilden. Tyvärr så är lyset på den ena stänkskärmen paj. Däckena är ganska dåliga så man bör nog byta däck men annars är cykeln i fint skick. (se skick enligt bild) Om ni är intresserade är det bara att maila eller Ringa. rickard.1992@gmail.com MVH/ Rickard
Säljer två klassiska herrcyklar Crecent Världsmästarcykeln i retro orange färg. 1. Treväxlad med torpedonav och en handbroms. Cykeln rullar men är i renoveringsbehov, behöver smörjas och växeln behöver ses över för att fungera. San Marco sadel i fint skick. 600:- 2. Femväxlad kransväxel med två handbromsar och positron-reglage. Fullt fungerande men växeln behöver en enklare justering. 1000:- Maila eller ring vid frågor.
Ska nu sälja min fina gamla cykel. Det är lite rost här och var men inget man stör sig på (se bilder). Tre växlar, dock så fungerar inte växlarna nu då kabeln är av men någon händig fixar säkert det lätt. Orginallåset är även det trasig då nyckeln bara rundar så det måste fixas bort då den tyvärr är låst (nyckeln finns). Hade in den på en service förra sommaren och då fungerade den fint, har dock stått över vintern därav felen... Det låga priset är för att det behövs fixas lite på den. Prutat och klart!