Till salu inom

"crescent världsmästarcykeln säljes"

Fagersta
Igår

Flakmoppe Crescent

20 000 kr
Blocket.se
Norberg
Igår

Barnvagn Crescent

1 500 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Crescent duo lightway sysko...

3 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Crescent 410 - Suzuki DF15...

55 000 kr
Blocket.se
Linköping
6 dagar

Cyklar 5st Herr-Barn blandat

Blocket.se
Butik Ronneby
Igår

Crescent ELINA 7-vxl - Ny färg

20 495 kr
Blocket.se
Vetlanda
2 dagar

Crescent compact

25 000 kr
Blocket.se
Söderhamn
2 dagar

Crescent Raketarsle Rambler

9 999 kr
Blocket.se
Hallsberg
2 dagar

Svart Matta m.fl

550 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Bromma

Bromma

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
crescent världsmästarcykeln ramstorlek 59 (59 cm centrum vevparti ->överkant överrör under sadeln, 56 cm centrum vevparti -> mitten överrör.) 2 klingor fram 5 bak, växelreglage på ramen. rustad, strippad och ommålad förra vintern, säljes då jag har för många cyklar, för lite plats och denna bara blivit stående. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nyköping

Crescent Världsmästarcykel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Klassisk Crescent super continental. Orginalkomponenterna från världsmästarcykeln sitter kvar. Nya däck behövs. Ram: Reynolds 531 Bromsar: Campagnolo Styre: Cinelli Hjul: Campagnolo Pedaler: Campagnolo Med köpet följer två extra hjul samt en kartong med lite smått och gott i, t ex extra bromsar (Campagnolo Mafac Racer), trampor, cykelslangar mm. Växlar: Campagnolo Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Göteborg

Crescent världsmästarcykeln

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Städar lite i källaren och har beslutat mig för att sälja mitt projekt. Crescent världsmästarcykeln från typ 70-talet jag har polerat skärmar och fäljar samt framgaffel så dom skiner :) Cykeln har en (renoverad) navväxel men vajer och fästen är ej monterade. Framlampan är polerad men saknar dynamo. Det är en riktigt fin cykel som har spenderat många timmar i polermaskinen men som nu måste ge plats åt andra projekt. Cykeln är fungerande i skicket den är i nu, dvs den går att cykla på :) Pris 1500:- eller bud via mail
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kungsholmen

Crescent världsmästarcykeln

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
En crescent cykel som skall rensas bort från förrådet. Cykeln är fantastiskt skick för att vara så gammal som den är, de enda som behöver bytas som ni ser på bilden är tejpen på styret och sadel om man nu inte vill ha lite slitna grejer. Instruktionsboken finns till och med kvar om så önskas att få. Ramen är 58 cm och passar till den som är längre än 175. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Crescent Världsmästarcykeln

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Klassikern, denna från tidigt 80-tal, möjligen tidigare. Omsorgsfullt renoverad. Mått vevparti-sadelrör c-c: 54 Sadelrör-styrrör c-c: 56 Växlar: Shimano 600, 12 till antalet. Bromsar: Shimano Tourney sidoarmsbroms Vevparti: Simplex Brevete Detaljer som svetsad ram, blocklås, pakethållare o stöd gör att det aldrig varit en cykel för vätternrundan, men en vardagscykel i racerstuk enligt tidens ideal. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj