Quantcast
Till salu inom: ”

crescent världsmästarcykeln säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

crescent världsmästarcykeln ramstorlek 59 (59 cm centrum vevparti ->överkant överrör under sadeln, 56 cm centrum vevparti -> mitten överrör.) 2 klingor fram 5 bak, växelreglage på ramen. rustad, strippad och ommålad förra vintern, säljes då jag har för många cyklar, för lite plats och denna bara blivit stående. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Klassisk Crescent super continental. Orginalkomponenterna från världsmästarcykeln sitter kvar. Nya däck behövs. Ram: Reynolds 531 Bromsar: Campagnolo Styre: Cinelli Hjul: Campagnolo Pedaler: Campagnolo Med köpet följer två extra hjul samt en kartong med lite smått och gott i, t ex extra bromsar (Campagnolo Mafac Racer), trampor, cykelslangar mm. Växlar: Campagnolo Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Städar lite i källaren och har beslutat mig för att sälja mitt projekt. Crescent världsmästarcykeln från typ 70-talet jag har polerat skärmar och fäljar samt framgaffel så dom skiner :) Cykeln har en (renoverad) navväxel men vajer och fästen är ej monterade. Framlampan är polerad men saknar dynamo. Det är en riktigt fin cykel som har spenderat många timmar i polermaskinen men som nu måste ge plats åt andra projekt. Cykeln är fungerande i skicket den är i nu, dvs den går att cykla på :) Pris 1500:- eller bud via mail
En crescent cykel som skall rensas bort från förrådet. Cykeln är fantastiskt skick för att vara så gammal som den är, de enda som behöver bytas som ni ser på bilden är tejpen på styret och sadel om man nu inte vill ha lite slitna grejer. Instruktionsboken finns till och med kvar om så önskas att få. Ramen är 58 cm och passar till den som är längre än 175. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Klassikern, denna från tidigt 80-tal, möjligen tidigare. Omsorgsfullt renoverad. Mått vevparti-sadelrör c-c: 54 Sadelrör-styrrör c-c: 56 Växlar: Shimano 600, 12 till antalet. Bromsar: Shimano Tourney sidoarmsbroms Vevparti: Simplex Brevete Detaljer som svetsad ram, blocklås, pakethållare o stöd gör att det aldrig varit en cykel för vätternrundan, men en vardagscykel i racerstuk enligt tidens ideal. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.