Quantcast
Till salu inom: ”

värmekassett till öppen spis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt våningsplan i friliggande äldre villa uthyres. Hyran är exklusive värme och el. Huset ligger i ljust,högt och soligt läge med utsikt över vackert landskap. Huvuddeln av huset uthyres inklusive tomt på husets framsida på c:a 150 kvadratmeter (tomt på baksidan samt större delen av undervåningen ingår inte). Huset har 2 sovrum med mellanliggande badrum, hall och separat WC. Från vardagrummet, som har öppen spis med värmekassett) kan man gå ut på solig altan på c:a 22 kvm. Med stor öppning mot vardagsrummet finns ett stort rum som t ex kan användas till matrum, eller bibliotek. Köket (som inte är av senaste standard) har stor matplats. Entré och pannrum ligger i markplanet. Pannan eldas med pellets. Den som vill hyra måste alltså vara beredd på att hantera pelletspåsar och aska ur pannan. Det finns i vardagsrummet även en luftvärmepump som kan hålla värmen då det inte är så kallt).
Warmo Exclusiv värmekassett låg modell till öppen spis typ hörnspis med fläkt tre hastigheter. Warmo artikelnr. 2075. Plana glas. Höjd 610mm Bredd 775mm Djup 550mm 105 kg Kontakt via telefon
Marielund är en personlig liten gård, belägen i vackra Sörmland utanför Gnesta. Det är lätt att ta sig hit med tåg, pendeltåg eller bil, ca 1 timme från Stockholm. Tomten är på 46 523 kvm. Se objektsbeskrivning: www.hilikos.se Under de senaste 4 åren har vi byggt upp Marielund till att bli en liten oas. Huset är nyrenoverat och fräscht inrett med sin speciella stil. Här finns 12 rum och kök. En stor och underbar terass på cirka 100 kvm med sol under hela dagen på sommaren och en solnedgång som kan vara magisk. Skogen in på knutarna och en fantastisk utsikt över äng och sjön Klämmingen. Härliga promenader i skog och mark. Här har du egen badstrand för sköna dopp under sommaren. Kanske skaffa båt för en båttur på sjön, genom en liten kanal från Klämmingen till Frösjön så kan du ta båten ända till Gnesta om du vill. Det är en rofull och vacker omgivning. Energin på Marielund är speciell. Det är en miljö som skapar lugn och harmoni, en miljö för att stilla sinnet. När du kommer in i huset på Marielund så möts du av en välkomnande hall. Angränsande finns ett litet kapprum, där kan du även komma ut på baksidan via de vackra altandörrarna. ?Här finns det härliga relax rummet med öppen spis och takbjälkar, ett rum från 1800 talet, här känner du verkligen lugnet. Öppna spisen är installerad med en värmekassett. På entréplanet finns ett arbetsrum som har en fin liten kamin installerad, den ger skön värme som sprider sig vidare ut ur rummet. I matsalen finns plats för många gäster, här kan du duka upp till en fin buffé. Det finns gott om förvaringsutrymmen. I direkt anslutning till matsalen finns ett beredningskök där man i lugn och ro kan laga all mat. Här finns spishäll och 2 stora kylskåp. Den ljusa yogasalen har många vackra fönster och med vit laserat ekgolv känns rummet väldigt behagligt. Här kan du öppna upp altandörrarna och låta vinden smyga sig in. På entréplanet har du 1 toalett samt 1 duschrum/wc som är helkaklat och är handikapp anpassat. Städskrubb finns också på detta plan. På övervåningen finns 7 mysiga rum, alla med sin karaktär, 2 av rummen har utgång till en balkong med vacker utsikt över sjön och den stora gräsplanen på baksidan av huset. Ytterligare 2 rum har fin utsikt över sjön. På detta plan finns 2 fräscha duschrum med toalett. Det ena duschrummet är smakfullt helkaklat och det andra har kakel i själva duschutrymmet. Det finns tvättmaskin med 8 kg tvättkapacitet och torktumlare. Plats för linneskåp i korridoren. Golven i alla rum och hall är i ek och är vit laserade, fabrikat är Tarkett. Färgsättning i rummen är lugn och behaglig. För att komma till övervåningen så finns 2 trappuppgångar, den ena leder upp till gamla delen av huset där 2 rum finns och den andra leder upp till en liten hall och dom övriga 5 rummen. Det är förbindelse mellan trappuppgångarna via hallen.