Quantcast
Till salu inom: ”

värnamo torget tingshuset säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Academic Work söker för kunds räkning en kontorsassistent. Vår kund arbetar med att förse arbetssökande med bästa möjliga förutsättningar för att söka arbete samt underlätta för personer som står långt ifrån arbetsmarknaden att finna sysselsättning. Du kommer att arbeta på kundens kontor i Ljungby men även tjänstgöra i Värnamo cirka två dagar i veckan. Resor till andra kontor i området, exempelvis Gislaved, kan också komma att bli aktuellt. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som kontorsassistent kommer du att arbeta brett med olika administrativa uppgifter och kontorsgöromål. Du kommer att arbeta med bland annat diarieföring, arkivering, posthantering, beställning av material men även föra minnesanteckningar och protokoll. Detta är en bra möjlighet för dig som har administrativ erfarenhet men som vill få en chans att utvecklas inom området.
Dax att sälja min fina bil, som vi har haft i familjen i 3 år. Bilen går bra i motor och låda, 23450 mil, 95% rostfri, besiktigad i juni. Bilen har ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, CD-stereo, Elhissar, Elspeglar, Fjärrstyrt c-lås, Komplett ifylld servicebok, LM-fälgar, Servostyrning, Stolvärme fram, vinterdäck endast använda en säsong ingår! I trafik 2000-01-25. Välkommen att ringa vid frågor. Kan visas i Värnamo. Med vänlig hälsning, Morten 0767666200/0705311644. När du köper den här bilen ingår automatiskt två veckor gratis försäkring från Trygg-Hansa.
Då en av våra stalltjejer flyttar till annan ort, får vi en ledig stallplats 1 december. Stallet ligger i Torp ca 4km från Värnamo. I hyran på 1350kr/månad ingår spån, hösilage, uppvärmd sadelkammare, in och ut-släpp och fodringar 4 ggr/dag. Man har ett utsläpp var fjärde söndag. Det finns belyst ridbana och du kan också hyra in dig i ridhus 300m bort. Närhet till fina ridvägar. Det är ett litet och lugnt stall med 6 boxplatser. Vi har ett naturligt tänk kring hästarna, med mycket utevistelse och rofylld miljö.
Är du en musikfantast som tycker om att köpa,sälja eller byta vinylplattor? Då är den här skivmässan något för dig. Lördagen den 24 oktober avser ABF i Värnamo hålla en skivmässa för alla musikälskare. Under mässan kommer vi även presentera en utställning av första utgåvor vinylplattor från 60- talet. Om du är intresserad av att boka bord för försäljning (5 backar 150 kr/bord) kontakta Kjell-Åke Nordahl 0370-65 67 83. Tid: Lördagen den 24 oktober kl. 10.00 - 15.00 Plats: ABF:s lokaler Expovägen 6 A, 331 42 Värnamo Gratis entré Kringförsäljning av korv, kaffe och fikabröd mm för självkostnadspris.
Värnamo Torget med Tingshuset