Quantcast
Till salu inom: ”

värpreden säljes

Tidigare annonser till salu

Denna lilla bod på 2,10m*3,10 (yttermått på bottenplattan)är perfekt som lekstuga för barnen eller som hönshus, dock i behov av uppfräschning. Står på plintar. Använd som lekstuga och senare som hönshus en kort period. Målad med vit insida och i huset finns en lösplastmatta som man kan ta ut. Värprede med 5 reden att hänga på väggen finns att köpa till, kostnad 200:-. Lekstuga säljes i befintligt skick. Avhämtas på plats. Det går lätt att komma åt med både lastbil eller bil med släp Svarar vi inte skicka ett mail. Annonsen försvinner när leksugan är såld.
Hej! En vit, snäll, silkestupp på 1 år söker hönor. Hans tidigare fruar, som var flera år äldre, finns inte med oss längre. Därför är jag är intreserad av att köpa silkeshöns. Hönorna kommer bo med tuppen i en del av en mindre ladugård, där det såklart finns värpreden, väl instängda om natten. Dagtid kommer de att få gå i en större hönsgård men även få möjlighet att röra sig fritt i trädgården. Hönorna kommer INTE slaktas till mat! Tack!
2 st värpreden vattenbehållare, fodertråg till kycklingar, värmetak till kycklingar nytt oanvänt, hönsnät i 2 höjder foderbehållare 1 värmelampa
Ett häftigt inslag i din butik! Gammalt värprede, 10 reden i två rader,perfekt för butiken! Endast 550 kronor! Fruktlådor och gammal potatisbinge!Fruktlådorna för 50 kr styck, potatisbingen 250kr.