Quantcast
Till salu inom: ”

västgötaspets säljes

F

Tidigare annonser till salu

Vill du ha en hund med fart, som är smart, sällskaplig, lättlärd, en hund som är med på allt? Då har du hittat rätt ras! En utmärkt familjehund. 2 Hanvalpar med svans letar nya hem. Födda 2010-12-12 & 2011-02-09 Efter glada och goa, meriterade, friska och sunda föräldrar. Valparna är Registrerade i SKK Veterinärbesiktigade Chipade Vaccinerade Avmaskade Doldafel försäkrade Vill du veta mer om denna ursvenska ras, hör gärna av dig, helst på telefon. gå gärna in på hemsidan. www.fixanskennel.se
Quinney är en helt underbar tikvalp på snart 5 månader. Hon är fullt frisk och pigg o framåt. Reg.nr i SKK är SE11140/2011. Hon är född 2010-12-22. Hennes pappa är champion Fixan's Göte Väst och mamma heter Heds Ina De Lux, båda HD-fria, ögonlysta ua och meriterade. Quinney säljs av uppfödaren pga tidsbrist och har aldrig varit utlämnad från kennlen. Quinney är fullt vaccinerad, även rabies. Medlemskap i västgötaspetsklubben ingår. Hon är även anmäld till utställning på Tånga Hed den 2/6-11, så vill man och har lust kan man åka på premiärutställning med henne då. Vi önskar ett långt och varaktigt hem till henne där man kan tillvarata hennes goda egenskaper och aktivera henne på ett bra sätt.
Hej! Nu är det äntligen dax. Har en fin västgötaspetshane till avel. Mycket ljus fin päls och bastanta tassar. Bra hållning, mycket bra psyke. Skäller aldrig (som typiskt är för denna rasen). Lyder i alla lägen, har använts som sällskapshund så han är van vid både hundar katter barn m.m. Har aldrig använts i någon form av tävling dock men har en mycket fin stamtavla. Pris: motsvarande en valp Hör av er vid intresse, gärna på telefon. Svarar jag inte så ringer jag upp.
Tik på 4 år säljes på fodervärdsavtal. Jag vill kunna ta två valpkullar på henne eftersom jag tycker att hon är både vacker och trevlig. Men eftersom jag har tyngre arbetsbörda än jag normalt brukar ha, just nu, så känner jag att hon skulle ha det bättre med en ägare med mera tid. Priset grundar sig på att jag anser att hon ska vara väl försäkrad, och pengarna då ska täcka den försäkringen. Hon är van vid barn i alla åldrar och även vid andra hundar. En mycket social och lättsam hund.
Hej vi söker en västgöta-hane till våran västgötablandis. hon är en trevlig och busig tjej som älskar att vara med vart man ska och vad man gör. hon är i löp nu så är ganska akut. vi hade en hane, men tyvärr ville han inte riktigt så det blev inget med den. 1000 kr i språngavg 500 kr/ valp som uppnår 8v ålder. Maila vid intresse!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.