Quantcast
Till salu inom: ”

västgötaspets valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Västgötaspetsen är en underbar familje hund och väldig följsam av sig! Valparna är födda 18 april och blir leverans klara vid åttonde - nionde veckan, vilket beror på både modern och valparna! Fyra stubbisar i olika längder och en med svans. Kommer vara reggade i skk, chippade, avmaskade, vaccinerade och vet besiktad. Fyra hanar och en tik. Inavelsgrad: 0,0% Handpenning ligger på 1500:- Valparna är även dolda fel försäkrade. Tror du att du kan ge en av dessa valpar ett bra och långvarigt hem så hör gärna av dig med en beskrivning om dig själv och din vardags situation.
Den 2/3. 15 föddes sex små underbara änglar, en hane. Mamman: Västgötaspets (37,5%), Papillion (37,5%), Shih tzu (20%). Pappan: Papillion, Bischon Frisé En salig blandning som har resulterat i söt små hundar. Leveransklara vecka 18--19 och vid leverans är dem chippade, vaccinerade och besiktade. Vid intresse av flera bilder, vänligen hör av er. Den sista bilden är en av valparna från 2014:s kull. // Peter.
Franklin och Nestor undrar när de ska få egna familjer. För mer information om kullen titta på www.duritzans.se/presidentkullen.html