Quantcast
Till salu inom: ”

växthus skänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fönster

Falun
Skänk

Borås
Skänk

Malmö
Kyl&frys

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Jag har flertalet, ca 30 40 st kopplade fönsterbågar som jag nu måste bli av med innan vintern. mått : 59*132 och 54*157 Perfekt till uteplats växthus eller drivbänk. Hämtas på plats och skänkes mot annonskostnad. Ta så många du vill !!! Finns i Lillkyrka Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fina fönster skänkes till den händige . Kan användas till växthus, uterum , lusthus eller vad du tycker passar bra., Dom är i bra skick och storleken är ca 84*112 totalt finns 11 ST
Växthus utan glas skänkes mot att ni kommer och hämtar det innan lördag nästa vecka (dvs. den 9 april) sedan slänger vi det. Ring Peter, tfn: 073-2040802
Ska du bygga ett växthus, altan,uterum eller behöver gamla fönster till något annat? Då har vi ca 15 st fönster i olika storlekar över. De är varsamt utplockade från vårt renoverade hus. Dock med blandad kvalitet. Hämtas på plats. Allt som ett paket, delas ej!
Kompletta fönster med karmar och glas skänkes. Förnstrena är från en mindre 60-tals sommarstuga och varierar lite i kvalitet. Lämpliga för att t.ex. bygga växthus/drivbänk.