Quantcast
Till salu inom

"växthus bortskänkes säljes"

Igår

Grå Mio soffa bortskänkes

Blocket.se
Växjö
Igår

Badkar bortskänkes

Blocket.se
Mölndal
Igår

Dvärgvädurkaniner bortskänkes

Blocket.se
Ekerö
Igår

Nya+SÄNKT PRISER på vissa f...

300 kr
Blocket.se
Strömstad
Igår

Skinnsoffa bortskänkes

Blocket.se
Igår

2st garderober bortskänkes

Blocket.se
Skara
Igår

Dvärgsilke

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Älvkarleby

Växthus bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi skänker bort vårt växthus då vi inte kan nyttja det och det känns onödigt att det förfaller mer. Detta innebär att du/ni kommer och hämtar växthuset, demonterar det och forslar bort även de trasiga rutor ni inte vill ha. Trasiga rutor finns det några stycken av även om majoriteten är hela. De flesta rutorna är i gott skick och stommen likaså. Växthuset finns i Långsand ca 10-15 minuter utanför Skutskär.
1 kr
Blocket.se
Byggvaror  ·  Värmdö

Fönster bortskänkes

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu har jag eller rättare sagt min fru fått nog. Byggprojektet blev aldrig av. Dessa fönster är extra isolerade för ljud då dom suttit i hus i staden. Inga karmar dock. Min idé var att bygga nåt typ av växthus eller ett mindre atrium vid en husvägg. Men det blev som sagt aldrig av. Fönstrerna är fina, så det tar emot att slänga dom, då är det bättre att dom kommer till användning. Kom och hämta!
0 kr
Blocket.se

Fönsterbågar bortskänkes

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har just fått in några hundra fönsterbågar vi gärna ger bort. Många i samma storlek, dvs. bra att bygga tex. växthus med. Först till kvarn gäller. Du ringer 08 - 21 36 21 och frågar efter Anders. Ni kommer sen överens om en tid för avhämtning. Fönsterbågarna finns i Västra Stockholm. Du behöver ett släp eller en skåpbil om du vill ta med dig mer än bara ett fåtal.
0 kr
Blocket.se

Fönsterbågar bortskänkes

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi har just (oktober 2014) fått in ytterligare ca. 200 fönsterbågar som vi gärna ger bort. Många i samma storlek, dvs. bra att bygga tex. växthus med. Först till kvarn gäller. Ring 08 - 21 36 21 och frågar efter Anders. Vi kommer sen överens om en tid för avhämtning. Fönsterbågarna finns i Spånga (Sulkyvägen 19) Du behöver ett släp eller en skåpbil om du vill ta med dig mer än bara ett fåtal. OBS! Allt ska vara borta den 28 oktober då vi flyttar.
0 kr
Blocket.se
Bygge  ·  Eksjö

Fönster bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag har precis bytt fönster i en fastighet och har ca 20 par fönster liggandes. De är kopplade 2-glasfönster i trä i stort behov av renovering. Kan lämpa sig för växthus eller liknande. Fås mot avhämtning!
0 kr
Blocket.se